UŽAS KOD KIKINDE: Izgorela u kotlarnici porodične kuće dok je ložila vatru SIN PRIMETIO DA SE ZADRŽALA PA ZATEKAO JEZIV PRIZOR
Foto: Profimedia

tragedija

UŽAS KOD KIKINDE: Izgorela u kotlarnici porodične kuće dok je ložila vatru SIN PRIMETIO DA SE ZADRŽALA PA ZATEKAO JEZIV PRIZOR

Crna Hronika -

U Banatskom Velikom Selu kod Kikinde dogodila se tragedija u dvorištu porodične kuće kad je prema svemu sudeći nesrećnim slučajem nastradala D.L. (57).

Prema nezvaničnim informacijama D. L. je nastradala u kotlarnici za centralno grejanje prilikom loženja vatre. Tragedija se dogodila sinoć oko 19 sati.

- Žena je izašla iz kuće i otišla u kotlarnicu da založi vatru radi grejanja. Ukućani su bili u kući, a kad se nije vratila dvadesetak minuta, sin je otišao da vidi zbog čega se zadržala i što se ne vraća. Međutim, kad je ušao u kotlarnicu zatekao je telo majke. Odmah je pozvao Hitnu službu, ali je lekar, nažalost, mogao samo da konstatuje smrt na licu mesta. Žena je smrtno stradal od opekotina koje je zadobila ložeči vatru - kaže izvor iz istrage.

Kako je tačno vatra buknula i praktično zapalila ženu koja nije uspela da se skloni od plamena i pobegne zasad nije poznato.

Hitna služba nije uspela da je spasi jer je već bila bez znakova života kad je lekar stigao na mesto nesreće. Hitna služba je obavestila policiju, koja je potvrdila da se dogodio tragičan događaj, ali ne saopštavajući detalje.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track