VEĆ DUŽE VREME IZ ŠAHTA JE DOPIRAO JAK SMRAD: Komšije o užasnom zločinu u Bečeju! Niko ne veruje da je ćerka mogla da ubije majku
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

komentari komšija

VEĆ DUŽE VREME IZ ŠAHTA JE DOPIRAO JAK SMRAD: Komšije o užasnom zločinu u Bečeju! Niko ne veruje da je ćerka mogla da ubije majku

Crna Hronika -

BEČEJ - Beživotno telo Danice M. (59) iz Bečeja, policija je pronašla u šahtu koji je bio zatrpan ciglama i peskom, nakon što pre prethodno pretresla kuću u kojoj je nesrećna žena živela s mlađom ćerkom.

00:10

Mesto gde je Divna M. zakopala majku nakon ubistva (KURIR TELEVIZIJA)

Za ubistvo je osumnjičena i uhapšena njena ćerka Divna M. (23). Sumnja se da je ona još sredinom januara, posle kraće svađe, pretukla majku nasmrt, a zatim je bacila u šaht. Da bi prikrila zločin, Divna je lansirala priču kako se majka preudala i otišla od kuće.

Druga ćerka nesrećne žene Monika Č., koja živi u Leskovcu, obratila se policiji za pomoć. Bila je zabrinuta jer danima nije uspevala da majku dobije na telefon.

Becej, ubistvo, majka, cerka, Divna M., Danica M.
foto: S. U.

Dan nakon stravičnog otkrića, u ulici u kojoj su živele Danica M. i njena mlađa ćerka Divna M. šok i neverica. Njihova prva kominica Jovana Hajradinoski još ne može da poveruje da je Divna ubila majku i beživotno telo bacila u ovaj šaht.

- Već duže vreme, oko mesec dana, iz šahta je dopirao jak smrad, ali nisu posumnjali da se tamo nalazi ljudski leš. Ko je tako nešto mogao i da pretpostavi. Rekla sam dedi, da se odatle širi neprijatan miris. Pomislili smo da je u pitanju mačka ili slično. Zaista smo u šoku, ne znam šta bih vam više rekla - ispričala je ona.

Na ovu priču komšinice nadovezao se njen deda Ivica Staparski.

Becej, ubistvo, majka, cerka, Divna M., Danica M.
foto: S. U.

- Često sam sa Danicom razgovarao. Divna žena. Čestita. Ne mogu da shvatim da je Divna bila u stanju da tako nešto uradi. Divna je retko izlazila iz kuće - potvrdio nam je Ivica.

Kako priča Ivica, majka i ćerka su u ovoj kući živele tri godine. Onda su se odselile, a potom se vratile.

U ovoj kući živele su majka i ćerka
U ovoj kući živele su majka i ćerkafoto: S. U.

- Koliko je nam poznato, one su rodom iz Vrbasa - kaže komšija Ivica i potvrđuje da je policija za Daničin nestanak saznala od starije ćerke Monike koja živi u Leskovcu.

(Kurir.rs/S. U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja