SRBIN NAPAO BIVŠU DEVOJKU NOŽEM PA PRETIO POLICIJI: Neću ići u zatvor, videćete šta će se desiti kad izađem!
Foto: EPA/GIUSEPPE LAMI

HAPŠENJE U RIMU

SRBIN NAPAO BIVŠU DEVOJKU NOŽEM PA PRETIO POLICIJI: Neću ići u zatvor, videćete šta će se desiti kad izađem!

Crna Hronika -

Državljanin Srbije (51) uhapšen je u okolini Rima zbog pretnji bivšoj emotivnoj partnerki, ali i napada na policajce koji su došli na intervenciju, prenosi portal Roma tudej.

Kako se navodi, komšije su u popodnevnim satima prošle srede pozvale policiju i navele da muškarac preti da će nožem zaklati bivšu devojku u divljem naselju u okolini Rima.

- Prijavljeno je da se o nalazi u kući i da joj preti. Kada je policija došla, zatekli su ga ispred barake, a nakon što su mu zatražili dokumenta, potegao je nož koji je držao u džepu - navode mediji i dodaju da su kampom odjekivale njegove pretnje:

- Ne idem u zatvor svakako! Pokazaću vam! Videćete čim izađem šta će vam se desiti - urlao je Srbin na policajce koji su ga razoružali i stavili u automobil. U policijskoj stanici utvrđeno je da je reč o muškarcu koji je od ranije poznat policiji. - On ima više krivičnih prijava, a čak je i proteran sa opštine Rim. Ovog puta na teret mu se stavlja napad na službeno lice, nasilničko ponašanje, pretnje, kao i kršenje zabrane boravka.

Kurir.rs/J. Ivić/ Foto ilustracija EPA Giussepe Lemi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track