DETALJI SAOBRAĆAJKE U BEČMENU: Fudbaler sa 130 na sat udario u ford, poginuo na licu mesta
Foto: Kurir

tragedija

DETALJI SAOBRAĆAJKE U BEČMENU: Fudbaler sa 130 na sat udario u ford, poginuo na licu mesta

Crna Hronika -

Jovan Ivetić (32) iz Bečmena poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 22 sata u Bečmenu kod Surčina, kada je došlo do sudara "forda", kojim je on upravljao i "golfa", kojim je upravljao N. R. (26).

- Jovan je preksinoć bio kod devojke i krenuo je kući, ali je u jednom trenutku odlučio da se vrati kod nje. Možda je nešto zaboravio. Taj drugi put kada je izašao na glavnu saobraćajnicu u Bečmenu, prešao je u levu traku i išao je unazad. Tada je naišao "golf" i udario u Jovanovog "forda". Od siline udarca "ford" je odleteo u kanal pored puta - rekla je za Kurir žena, koja živi u Ulici 11. oktobra u kojoj se desila tragedija.

Kako kaže, čula je da je "golf" išao 130 na sat.

Becmen, saobracajka
foto: Kurir

- Pokušala sam da pomognem vozaču "forda", ali nažalost preminuo je. Mladić koji je bio za volanom "golfa", N. R. je fudbaler u lokalnom klubu i njemu su se prilikom sudara otvorili vazdušni jastuci, koji su ga i zaštitili. On ima lakše povrede koliko sam shvatila - dodala je ova žena.

Deo puta, kako je ispričala žena, na kom se desila saobraćajka je nepregledan, a vozači tom ulicom inače voze izuzetno brzo.

Becmen, saobracajka, Jovan Ivetic
foto: Kurir

- Prizor posle nesreće je bio jeziv. Jovanu je glava bila smrskana, nismo ga prepoznali. On je ispao iz svog auta, a oba automobila su bila preko njega. Pozvali smo Hitnu pomoć, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt - kažu potresene komšije i dodaju da je Jovan sada otišao kod svoje majke, koja je preminula pre nekoliko godina.

(Kurir.rs/N. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track