SEKIROM RAZVALIO VRATA I NASRNUO NA SUPRUGU: Naišla policija, a Kraljevčanin pokušao da pobegde, ubrzo uhapšen
Foto: Tamara Trajković

porodično nasilje

SEKIROM RAZVALIO VRATA I NASRNUO NA SUPRUGU: Naišla policija, a Kraljevčanin pokušao da pobegde, ubrzo uhapšen

Crna Hronika -

Zbog osnova sumnje da je počinio krivična dela nasilje u porodici, nasilničko ponašanje i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su D. R. (43) iz Raške.

Kako je saopštila Policijska uprava Kraljevo, sumnja se da je on u nedelju uveče, u porodičnoj kući nakon rasprave fizički nasrnuo na svoju četrdesetogodišnju suprugu i povredio joj ruku.

Nakon što je supruga pobegla u kuću svojih roditelja on je, kako se sumnja, sekirom razvalio ulazna vrata, ušao unutra i pretio im. U tom momentu je naišla je policija, a osumnjičeni je seo u svoje terensko vozilo i pobegao.

Intenzivnim radom policija ga je pronašla, istovremeno utvrdivši da registraciona nalepnica vozila kojim je pobegao pripada drugom vozilu, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za krivično delo posebni slučajevi falsifikovanja isprave.

Osumnjičenom D. R. je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Raški na saslušanje.

(Kurir.rs/J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja