KRIMI STARLETA: Zadrugarka reklamira klan Velje Nevolje, pojavljuje se u majci karakterističnoj za Principe i Belivuka! (FOTO)
Foto: ATAImages/ Antonio Ahel, Zorana Jevtić, Printscreen

PRINCIPI

KRIMI STARLETA: Zadrugarka reklamira klan Velje Nevolje, pojavljuje se u majci karakterističnoj za Principe i Belivuka! (FOTO)

Crna Hronika -

Aleksandra Nikolić, učesnica "Zadruge", u ovom rijalitiju, koji je počeo da se emituje u septembru prošle godine i još uvek traje, pojavila se nekoliko puta u majici sa likom Nikole Tesle, koja je zaštitni znak pristalica nedavno uhapšenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, i njegove "navijačke" grupe Principi, koja je služila kao paravan za bavljenje kriminalom.

Aleksandra Nikolić
foto: Youtube Printscreen

Podsetimo, Belivuk i njegova desna ruka Marko Miljković Mare uhapšeni su 4. februara sa više od dvadeset pripadnika njihove kriminalne grupe i sumnjiče se za najteža krivična dela, među kojima su otmice i ubistva.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

Belivukovi "navijači" imaju svoje simbole, koje su štampali i na majicama, a navodno su ih prodavali i u butiku na stadionu Partizana. Jedan od njihovih simbola je i lik Nikole Tesle uz natpis "slikarstvo", a starleta Aleksandra Nikolić, koja se i dalje nalazi u rijalitiju, više puta se od septembra pojavljivala baš u takvoj majici.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

- Ona je u programu uživo viđena u majici koja je karakteristična za Principe i Velju Nevolju, a čak je i sam Belivuk više puta uslikan u identičnom odevnom komadu - kaže naš izvor.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

- Upitno je odakle starleti ova majica, da li je i ona možda bliska sa Principima, naročito jer su neke starlete i učesnice rijalitija već ispitivane u policiji zbog povezanosti sa kriminalnom grupom Velje Nevolje - dodao je sagovornik.

Nisu se javljali

Osim Velje Nevolje i učesnice "Zadruge", u identičnoj majici fotografisan je i Boris Karapandžić, koji je uhapšen zajedno sa Belivukom i to kao pripadnik njegove organizovane kriminalne grupe.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

Novinari Kurira su pokušali da stupe u kontakt sa podrškom Aleksandre Nikolić, ali se oni nisu javljali na telefon poznat redakciji.

Ljudi koji vode Instagram stranicu koja svakodnevno pruža podršku Veljku Belivuku svojevremeno su bili oduševljeni pojavljivanjem Aleksandre Nikolić u majici Principa.

Animir-dama

Nikolićeva radila u Bujanovcu

Nikolićeva je u "Zadruzi" optuživana da se navodno prostituisala dok je radila u Bujanovcu, ali je ona to demantovala. Kako je rekla, radila je kao animir-dama.

Aleksandra Nikolic
foto: Printscreen

- Nikada nisam radila kao prostitutka, radila sam kao animir-dama, ne želim više da pričam - rekla je Aleksandra.

- Evo me na Pinku, gazim, držim pola "Zadruge" i neke starlete. Baš i ne pratim "Zadrugu", ali mi prija ovo, pa tako bih voleo da ova devojka osvoji ovu nakaradnu "Zadrugu" - neke su od poruka na profilu koji podržava Belivuka i Principe.

Starlete u policiji

Sarađivale s klanom?

Zbog povezanosti sa grupom Veljka Belivuka u SBPOK su pre nekoliko nedelja saslušavane starlete Milica Živanović, zvana Mimi Oro i Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon.

Tijana Ajfon, Tijana Maksimovic
foto: Printscreen/Instagram

- Tijana Ajfon je ranije bila u vanbračnoj zajednici sa Milovanom Tadićem koji je uhapšen kao deo Belivukovog klana, a navodno su obe devojke prisustvovale zabavama koje su pravili Velja i ekipa. One su ispitivane i o poslovima klana - rekao je ranije naš izvor.

Ekipa Kurira/ Kurir.rs/ Foto: ATAImages/ Antonio Ahel, Zorana Jevtić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track