SPECIJALCI PRETRESALI ZVICEROVU KUĆU VIŠE OD DVA SATA: Vredne umetničke slike i predmeti ODUZETE KAVČANINU
Foto: Printscreen

REŠETANJE

SPECIJALCI PRETRESALI ZVICEROVU KUĆU VIŠE OD DVA SATA: Vredne umetničke slike i predmeti ODUZETE KAVČANINU

Crna Hronika -

Pripadnici Sektora specijalne policije danas nešto posle 18.30 časova napustili su prostorije koje koristi Radoje Zvicer, vođa “kavačkog” kriminalnog klana.

Prema nezvaničnim podacima, policajci su oduzeli više predmeta, između ostalog i vrijedne umjetničke slike, koje su se nalazile u objektima koje koriste vođe tog klana.

Specijalna policija danas je oko 16.30 časova upala u naselje Kavač u Opštini Kotor, gde su vršili pretrese pokretne i nepokretne imovine koju koriste bezbednosno interesantna lica (BIL), odnosno članovi ozloglašenog “kavačkog” kriminalnog klana.

Policija je blokirala ulicu koja ide ka naselju Kavač i traže narkotike, oružje…. ali i odbegle članove kriminalnog klana.

Crnogorska policija potvrdila je da su pripadnici Sektora za borbu protiv kriminala danas na podrucju Kotora preduzimali aktivnosti prema članovima organizovane kriminalne grupe, nakon što su mediji objavili da je policija upala u kuću Radoja Zvicera u tom gradu.

"Policija će nastaviti pojačane aktivnosti usmerene prema kriminalnim grupama u cilju suzbijanja i sprečavanja organizovanog kriminala na teritoriji naše države", naveli su iz Uprave policije na Tviteru.

Kurir.rs/lupa.co.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja