ZAVRŠENO DANAŠNJE SUĐENJE BELIVUKOVOM SARADNIKU: Tadić u sudnicu doveden sa lisicama na rukama, u pratnji stražara!
Foto: Kurir

sledeće suđenje zakazano za 6. april

ZAVRŠENO DANAŠNJE SUĐENJE BELIVUKOVOM SARADNIKU: Tadić u sudnicu doveden sa lisicama na rukama, u pratnji stražara!

Crna Hronika -

Na današnjem suđenju, koje je održano pred Višim sudu u Beogradu, Milovanu Tadiću, izvršen je uvid u dokaze koji su do sada izvedeni, a završne reči su zakazane za 6. april u 11 sati.

Na narednom ročištu Tadić će se izjasnio o novoizmenjenoj optužnici, pošto je danas na pitanje suda rekao da nije u mogućnosti. Inače u optužnici nema bitnih izmena, već je samo reč o promeni određene terminologije.

Milovan Tadiić je kao i prethodnog puta u sudnicu doveden sa lisicama na rukama u pratnji stražara.

Njegov branilac, predložio je da se Institut u Nišu koji je radio veštačenje ponovo izjasni na pitanja stručnog saradnik, međutim sudija Marina Anđelković je to odbila, a odbijen je i predlog da se sasluša hirurg Pavle Gregorić.

Sud je uvažio predlog branioca da se ne ispituju dva svedoka Stefan Gajić i Dušan Parađen, zato što smatra da njihovi iskazi nisu relevantni, te je sud predložio da se ti iskazi samo pročitaju.

Suđenju su kao i ranije prisustvovali roditelji preminulog Slobodana Vukića. Podsetimo, Tadić se tereti da je pretukao Vukića 2015. u klubu Tilt nakon čega je mladić premio u bolnici.

(Kurir.rs/J. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track