Najnovije vesti

KO JE CRTAO KRSTIĆE NA ZVONU KOD ULAZNIH VRATA NA NOVOM BEOGRADU: Policija proverava ove slučajeve, do sad podneto 5 prijava
Foto: Zorana Jevtić

NOVI BEOGRAD

KO JE CRTAO KRSTIĆE NA ZVONU KOD ULAZNIH VRATA NA NOVOM BEOGRADU: Policija proverava ove slučajeve, do sad podneto 5 prijava

Crna Hronika

Građani koji su nalazili krstiće na zvonu svojih stanova prijavili su slučaj policiji, a kako nezvanično saznajemo obavešetno je i nadležno tužilaštvo.

- Podneto je nekoliko prijava, do sada oko pet. Policija radi na slučaju, a obavešteno je tužilaštvo ali i svi nadležni. Tužilaštvo se izjasnilo da za sada nema elemenata krivičnog dela. Policija pregleda snimke video nadzora, te se veruje da će ubrzo biti poznato ko i zašto to radi. Bitno je reći da svakako građani nemaju razloga za strah - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

iksići
foto: Kurir

Podsetimo, stanovnici novobeogradskih blokova 45 i 64 proteklih dana žive u strahu jer su im se kod ulaznih vrata stanova, pored zvona, pojavile rukom pisane oznake, tačnije slovo X, kao i brojevi, koji bi mogli da označavaju vreme. Novobeogradani su na ovaj problem ukazali preko Fejsbuk grupe Blok 45 info, a ubrzo su saznali da se iza svega toga najverovatnije kriju lopovi, koji na ovaj način, navodno tipuju stanove za pljačku. Pojedini stanari su se žalili i da ih prethodnih dana neko zove na fiksni telefon, a nakon što se jave, veza se prekida.

(Kurir.rs/J.R.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...