Najnovije vesti

RAZDVOJIO SAM KOMŠIJU OD PSA, NE ZNAM KAKO JE SADA: Novi detalji stravičnog napada rotvajlera na penzionera (75)
Foto: Kurir

STRAVIČNO

RAZDVOJIO SAM KOMŠIJU OD PSA, NE ZNAM KAKO JE SADA: Novi detalji stravičnog napada rotvajlera na penzionera (75)

Crna Hronika

Jedan od komšija Radomira Jakoviljevića (75) koji se oporavlja u Opštoj bolnici Kruševac nakon zadobijenih težih povreda glave i tela kada su ga u dvorištu napali psi u vlasništvu porodice, kratko je prokomentarisao da je uspeo da odreaguje kada je shvatio šta se dešava.

- Razdvojio sam ga od pasa, ne znam sad kako je komšija, samo da je u bolnici - kratko je rekao čovek, koji nije bio raspoložen da govori o detaljima.

Prema poslednjim informacijama iz Bošnjana, psi su trenutno u boksu u dvorištu i očekuje se da ih preuzme Zoo-higijenska služba. Nakon procene agresivnosti pasa, odlučiće se o daljoj sudbini ovih rasnih životinja. Ukoliko se proceni da su suviše opasni, procedure nalažu uspavljivanje.

Jakovljević je nakon ambulantnog zbrinjavanja primarnih povreda, intervencija maksiofacijalnog i ušnog lekara u dobrom stanju, svestan je i komunikativan. Trenutno nije vitalno ugrožen, a biće prebačen u tercijalnu zdravstvenu ustanovu radi daljeg lečenja.

- Jakovljević godinama čuvaju pse u boksevima, otac i sin, a otac ih je i hranio, iako se teško kretao zbog bolesti, skoro da je vukao nogu - kažu komšije.

- Sigurno je da sam ne bio mogao da se odbrani.

Pretpostavlja se da je sin bio na poslu, jer radi na farmi u obližnjem selu, kao i da je Jakovljević, bio sam u dvorištu kada je napadnut.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...