ČUVAO ROTVAJLERE 10 GODINA PA GA NAPALI: Radomira spasle komšije, gledali kako ga psi krvoločno ujedaju
Foto: Profimedia

novi detalji užasa kod varvarina

ČUVAO ROTVAJLERE 10 GODINA PA GA NAPALI: Radomira spasle komšije, gledali kako ga psi krvoločno ujedaju

Crna Hronika -

U selu Bošnjane kod Varvarina dva rotvajlera su napala svog vlasnika Radomir J. (75), a on je sa srednje teškim povredama glave hitno prebačen na Odeljenje hirurgije opšte bolnice Kruševac.

Prema rečima načelnika hirurgije kruševačke Opšte bolnice, doktora Saše Zajića, povređeni muškarac nije životno ugrožen.

Međutim, njegove povrede, uglavnom u predelu glave, se tretiraju kao teške, tako da je podvrgnut hirurškoj intervenciji od strane ušnog i lekara maksilofacijane hirurgije.

Nakon pomenute, povređenog u budućem periodu čekaju i operacije plastičnog hirurga.

Njegov sin Dragan izjavio je da ne zna šta je moglo da dovede do ovog nemilog događaja jer pse imaju 10 godina i oni su do sada bili miroljubivi.

- Mužjak rotvajler će biti uspavan a ženka će biti sačuvana - rekao je njegov sin Dragan.

Komšije koje su spasile život kažu da je sve trajalo nekoliko minuta. Prvi komšija koji je krenuo u prodavnicu čuo je režanje i jauke.

- Video sam njega na travi i kako ga psi krvoločno napadaju. Pokušao sam da uđem u dvorište ali je bilo zaključano. U džepu sam imao metar kojim sam gađao rotvajlere ali oni nisu odustali. Brzo su stigle i druge komšije i gađali smo ih čime smo stigli. Pretpostavljamo da je to razlog što su se psi razbežali - priča komšija.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track