SRBIN S MAĐARICOM PAO U ŠPANIJI: Prodali lažne lance i sat za 20.000 evra!
Foto: MUP Srbije

hapšenje

SRBIN S MAĐARICOM PAO U ŠPANIJI: Prodali lažne lance i sat za 20.000 evra!

Crna Hronika -

Srpski državljanin (45) i Mađarica (31) uhapšeni su u Fuengiroli u Španiji zbog sumnje da su jednog čoveka prevarili za 20.000 evra kada su mu prodali lažni nakit.

Kako prenosi portal Malagahoj, Srbin i Mađarica, kupcu su prodali dva zlatna lanca i skupoceni sat.

- Čovek je policiji prijavio da je kupio nakit i sat, za koji se ispostavilo da su lažni i da ga je par prevario za 20.000 evra. Kako je objasnio, sat je čak imao prateću dokumentaciju i pismo o autentičnosti iz Australije - prenose španski mediji:

- On je objasnio da se najpre susreo sa ženom koja mu je predala nakit, a da je on posumnjao da zlatni lanci nisu pravi, dok je sve vreme verovao u autentičnost sata - navode mediji.

U društvu žene, koja je mađarska državljanka, uputio se u zlataru. - Tamo je utvrđeno da nakit nije zlatan, kao i da je sat kopija, a žena je žrtvi obećala da će mu vratiti novac, što se do danas nije dogodilo - navode mediji.

Španska policija uspela je da identifikuje prevarante.

- Oni su imali tačno određenu ulogu u ovoj bandi. Žena je bila zadužena za kontakte sa žrtvom, zakazala je sastanak kako bi ugovorila kupoprodaju, dok je muškarac iz Srbije sve vreme bio na vezi sa falsifikatorom zlata i satova - navode mediji: - On je uhapšen pre nekoliko dana i na teret mu se stavlja prevara.

Kurir.rs/ J.Ivić/ Foto ilustracija MUP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track