SEVNUO NOŽ NA DEČJEM IGRALIŠTU: Potukli se mladići u Čačku posle izlaska iz kladionice! Oružje ostalo nasred ulice (FOTO)
Foto: RINA

obračun

SEVNUO NOŽ NA DEČJEM IGRALIŠTU: Potukli se mladići u Čačku posle izlaska iz kladionice! Oružje ostalo nasred ulice (FOTO)

Crna Hronika -

ČAČAK - U čačanskom naselju Alvadžinica u blizini dečjeg igrališta došlo je do fizičkog obračuna tri mladića.

"Čuli smo svađu i viku, a onda videli komešanje mladića. Jedan od njih je izvadio nož i nasrnuo na suparnika, zatim počeo da beži, za njim i preostala dvojica, a nož je ostao na ulici", rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Pripadnici policije brzom intervencijom uspeli su da identifikuju, a zatim i privedu sve učesnike tuče. Međutim, meštani Alvadžinice su i dalje u strahu, jer ovo nije prvi sličan slučaj u njihovom naselju.

Cacak, tuca
foto: RINA

"Pre nekoliko meseci na samo par stotina metara takođe se potukla grupa mladića, a jedan od njih je od zadobijenih povreda izgubio život", rekao je očevidac. Kako agencija RINA nezvanično saznaje grupa mladića između kojih je izbila tuča vraćala se iz kladionice.

Istragom će biti utvrđeni detalji ovog incidenta u kom nije bilo povređenih lica. Ovo nije jedini incident koji se juče desio u gradu na Moravi, jer je u centru Čačka jedna osoba izvršila samoubistvo.

(Kurir.rs/RINA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track