NEPOMIČNO GLEDAO JELENINU SLIKU: Zoran Marjanović upalio sveću na mestu gde je pre 5 godina pronađeno njeno telo FOTO/VIDEO
Foto: Zorana Jevtić

godišnjica ubistva

NEPOMIČNO GLEDAO JELENINU SLIKU: Zoran Marjanović upalio sveću na mestu gde je pre 5 godina pronađeno njeno telo FOTO/VIDEO

Crna Hronika -

Zoran Marjanović, kome se sudi za ubistvo supruge Jelene Marjanović, nakon pomena na groblju otišao je i na nasip u Crvenki pored Borče gde je pre pet godina pronađeno njeno telo.

U pratnji sina Uroša i kume Vere, Zoran je položio cveće na spomen ploču koja je podignuta na mestu gde je pronađeno Jelenino telo. Nakon što su upalili sveće, Uroš se odaljio, a Zoran je dugo stajao i gledao u sliku svoje tragično nastradale supruge.

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

Danas je inače na groblju Zbeg u Borči održan petogodišnji pomen Jeleni Marjanović. Porodica je postavila bukete sa cvećem i upalila sveće, a Zoran je po dolasku dugo grlio spomenik.

01:41

Zoran Marjanović zapalio sveće na nasipu u Borči gde je ubijena njegova supruga Jelena

Podsetimo, još nije utvrđeno ko je ubica pevačice, a jedini optuženi je njen suprug Zoran Marjanović kome se i dalje sudi.

Nedavno je u sud stigao izveštaj mobilnog operatera, čiji je korisnik bio Zoran Marjanović u vreme ubistva Jelene, a koji bi mogao da baci novo svetlo na rasvetljavanje zločina, jer osporava nalaz veštaka da je ugasio telefon na nasipu.

Predrag Savić, advokat porodice pevačice, ne veruje da će Marjanović biti osuđen i smatra da je glavni propust bio taj što sudsko veštačenje nije uradio isti lekar koji je radio obdukciju tela pevačice.

- Optužnica je traljava i na staklenim nogama. Mnogi propusti koji su učinjeni u istrazi nisu otklonjeni i plašim se da na osnovu ovih dokaza i raspoloživih činjenica postupajuće veće neće moći da izrekne osuđujuću presudu Zoranu - rekao je Savić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track