unosi ranac sa eksplozivom u ulaz koji je otključan

ŠOK-SNIMAK IZ NOVOG SADA KRUŽI INTERNETOM: Pogledajte! Đorđe iz Zemuna unosi eksploziv u zgradu bivšeg policajca Boće?! VIDEO

Crna Hronika -

BEOGRAD/NOVI SAD - Na internetu se pojavio snimak Đorđa M. iz Zemuna koji je uhapšen juče u Novom Sadu kada je kako se sumnja pokušao da postavi eksploziv u zgradu bivšeg policajca Dalibora Bogdanovića Boće u Ulici Janka Čmelika 13.

Na snimku se vidi kako Đorđe unosi ranac sa eksplozivom u ulaz koji je otključan, objavio je NSUživo.

Podsetimo, policija je juče oko 17 časova u Novom Sadu uhapsila Beograđanina Đorđa M. kod koga je u rancu pronađeno kilo eksploziva. Odmah je blokiran ovaj deo ulice.

On je uhapšen ispred ulaza u Ilije Birčanima 13, a u toj zgradi živi bivši policajac Dalibor Bogdanovića Boća, za kog se sumnja da je bio meta napada.

Zemunac u NS uhapšen sa improvizovanom eksplozivnom napravom

Novosadska policija uhapsila je Đ.M. (28) iz Zemuna u čijem je rancu u ponedeljak na Detelinari pronašla improvizovanu eksplozivnu napravu. Đ.M. se na teret stavlja krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu, saopštila je danas novosadska policija, objavio je Tanjug.

Lokalni mediji su preneli da je Đ.M. kako se sumnja, pokušao da postavi eksploziv u zgradu bivšeg policajca Dalibora Bogdanovića Boće u Ulici Janka Cmelika 13. Danas se na internetu navodno pojavio snimak nadzorne kamere na kojem se vidi kako unosi ranac sa eksplozivom u ulaz koji je otključan. Pomenuti policajac je više puta bio meta napada, preneli su lokalni mediji.

Boća je inače 10. maja 2019. već preživeo jedan bombaški napad baš na ovom mestu, kada je ispod njegovog džipa postavljen eksploziv. Ove godine 15. januara u njegovom ulazu pronađena je naprava koja liči na detonator bombe i tada je ulica isto zatvorena.

Trećeg oktobra 2014. godine u 2.30 u centru Novog Sada u Ulici Laze Telečkog ranjen je u ruku i stomak, posle ovoga je penzionisan iz policije.

(Kurir.rs/NSUživo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track