Najnovije vesti

MARJANOVIĆU NE SUDE ZBOG KOVIDA: Zbog korone odloženo izvođenje NOVOG DOKAZA koji je stigao u sud
Foto: Tamara Trajković

pet godina od ubistva pevačice

MARJANOVIĆU NE SUDE ZBOG KOVIDA: Zbog korone odloženo izvođenje NOVOG DOKAZA koji je stigao u sud

Crna Hronika

Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, koje je zakazano za sutra, najverovatnije neće biti održano.

Kako Kurir nezvanično saznaje, jedan od članova veća koje sudi Zoranu Marjanoviću, zaražen je korona virusom i zbog toga sutra neće biti izveden novi dokaz koji je stigao u sud.

- Za sutrašnje suđenje zakazano je saslušanje sudskih veštaka i iznošenje primedbi odbrane na nalaz koji je dao. U međuvremenu, u sud je stigao i izveštaj jednog mobilnog operatera u kom se navodi da mreža nije registrovala da je Zoran isključio pa ponovo uključio mobilni telefon, kako je to tvrdio u svom nalazu sudski veštak - kaže sagovornik Kurira i podseća da je suđenje Marjanoviću, osim za sutra, zakazano i za 16. april.

Jelena Marjanovic, pomen, groblje Zbeg
foto: Zorana Jevtić

Tužilaštvo Zorana Marjanovića, podsetimo, tereti da je ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva došla sa roditeljima na nasip u Crvenki.

Na početku suđenja, Marjanović je detaljno izneo svoju odbranu u kojoj je tvrdio da se ni na trenutak nije odvajao od ćerke i da nije ubio svoju suprugu.

(Kurir.rs/J.S.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...