Najnovije vesti

KOMŠIJE PREDSEDNICE SUDA KOJA JE NAĐENA MRTVA U MAJDANPEKU: Ne znamo šta se dogodilo, da li je prirodno umrla ili je ubijena!
Foto: MONDO/ P.J.

strašno

KOMŠIJE PREDSEDNICE SUDA KOJA JE NAĐENA MRTVA U MAJDANPEKU: Ne znamo šta se dogodilo, da li je prirodno umrla ili je ubijena!

Crna Hronika

Predsednika osnovnog suda u Majdanpeku, Gordana M. (54) pronašena je mrtva jutros, u stanu njene koleginice sa posla.

Kako su komšije preminule Gordane M., rekle za Kurir, ona je bila divna žena.

- Nisam je video nedelju dana jer sam u karantinu, ali pre toga smo se često viđali. To je jedna divna, kulturna i zaista neverovatna osoba - rekao je kedan komšija dok je drugi dodao:

- Šokirani smo od kad smo čuli da je umrla. Ne znamo šta se dogodilo, da li je prirodno umrla ili je ubijena. Užas jedan, svima je pomagala u komšiluku oko tih pravnih stvari, sve sa osmehom i bez trunke nervoze dok nam objašnjava. Živela je u stanu dugo sa jednim čovekom ne znam da li joj je muž ili dečko - naveo je drugi komšije.

Prema onome što se saznalo u zgradi Osnovnog suda u Majdnapeku, G. M. se nije pojavila jutros na poslu i na zakazana suđenja uz obrazloženje strankama od strane zaposlenih u ovoj ustanovi, da je odsutna zbog bolesti, rekla jedna od stranaka koja je imala zakazano ročište upravo kod nje.

(Kurir.rs/B. T.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...