NIŠLIJA BMW JURIO ČAK 176 km/h: Zbog toga dobio 30 dana zatvora i kaznu od 120.000 dinara
Foto: Zorana Jevtić

kazna

NIŠLIJA BMW JURIO ČAK 176 km/h: Zbog toga dobio 30 dana zatvora i kaznu od 120.000 dinara

Crna Hronika -

Na regionalnom ili kako ga Nišlije zovu starom putu za Doljevac, policija je presretačem zaustavila muškarca koji je svojim automobilom "Pasat" vozio čak 179 kilometara na sat kao i jednog vozača koji je na ovom kolovozu, Niš - Doljevac" razvio brzinu vozilom "BMW"od 176 kilometara na sat.

Sve se dogodilo juče 13. aprila kada su se policajci na dojavu sustigli ove vozače i zaustavili ih da ne ubiju sebe ili druge učesnike u saobraćaju.

Na ovom putu je dozvoljena brzina 60 kilometara na sat.

- Zbog prekršaja nasilnička vožnja, vozaču „pasata“ policija odredila zadržavanje do 24 časa nakon čega će biti priveden u Prekršajni sud u Nišu. Prekršajni sud je, zbog istog prekršaja, vozaču "bmv" izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana, novčanu kaznu u iznosu od 120.000 dinara i zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od devet meseci, saopštila je policija.

Policija dodaje da apeluje na vozače "da poštuju ograničenje brzine kretanja vozila, kao i sve ostale saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju".

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track