NASTAVLJENO SUĐENJE TURČINU KOJI JE 2019. BRUTALNO PRETUKAO SRPSKU MANEKENKU, Đukić za Kurir: Dve godine sam trpela laži i osude!
Foto: Facebook

đukićeva se nada da će pravda izaći na videlo

NASTAVLJENO SUĐENJE TURČINU KOJI JE 2019. BRUTALNO PRETUKAO SRPSKU MANEKENKU, Đukić za Kurir: Dve godine sam trpela laži i osude!

Crna Hronika -

Pred sudom u Istanbulu nastavljeno je suđenje producentu Čagriju Tortopu (46) za zversko prebijanje njegove tadašnje devojke, inače manekenke Tanje Đukić (26), koje se dogodilo 2. juna 2019. godine u Istanbulu u Turskoj.

Optuženi turski producent branio se ranije da je Đukićeva izmislila da ju je napao i da manekenka ima psihičke probleme zbog čega je, prema njegovim rečima, pokušala da skoči kroz prozor. Tortop je kazao da je pozvao Hitnu pomoć zbog njenog lošeg stanja.

Tanja Đukić, manekenka, Turska, nasilje
foto: Privatna Arhiva

Nakon ove izjave, sud je zatražio od Uprave za informacione tehnologije i komunikaciju da ispita evidenciju njegovih poziva i utvrđeno je da ovaj poziv nikada nije napravio. Pošto je i posle ovoga nastavio da insistira na tome da je kobnog dana zvao pomoć, ročište je prekinuto, a sud je od Uprave za informacione tehnologije zatražio novi izveštaj kako bi se utvrdilo koga je zvao.

Manekenka Đukić za Kurir kaže da je suđenje proteklo fantastično i da su "svi turski mediji objavili da je potvrđeno da laže".

- Pravda je spora, ali dostižna! Dve godine sam trpela laži i osude, napokon istina izlazi na videlo. Proverom liste poziva utvrđeno je da je slagao da je zvao prijatelja i Hitnu pomo, u noći kada sam pretučena i napadnuta nožem, već da mu je telefon bio ugašen, što ukazuje na to da mi je on naneo povrede.

Čekamo sledeće ročište da se utvrde i druge njegove laži, jer je klupko počeo da se odmotava - rekla je manekenka u jednom dahu, a potom nastavila:

- Moji advokati su predali dokaz od psihijatra da je moje mentalno zdravlje dobro, pošto je on tvrdio suprotno i da sam čak samu sebe tukla. Međutim, sada je dokazano da nije zvao pomoć, ali i na osnovu mojih povreda se može shvatiti da nije moguće da neko sam sebi to uradi.

tanjine povrede
tanjine povredefoto: Privatna Arhiva

Kako je manekenka ranije ispričala, tadašnji dečko ju je toliko tukao da se ona upiškila od bolova, kao i da joj je krv šikljala iz nosa, usta i uva. Đukićeva je sa svojim zlostavljačem bila u vezi dve godine, a upoznali su se nakon njenog preseljenja u Istanbul, gde je došla posredstvom modne agencije za koju je radila.

Ukoliko se dokaže da je Turčin kriv, čeka ga kazna od dve do sedam godina zatvora.

(Kurir.rs / B. T. - Foto: Privatna Arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track