TEŽAK SUDAR NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Odleteli u kanal, deo ekipe poznatog TV serijala vatrogasci izvlačili iz smrskanog kamioneta
Ilustracija, Foto: Dado Đilas, Ilustracija

Od siline udarca kamionet je odleteo u kanal

TEŽAK SUDAR NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Odleteli u kanal, deo ekipe poznatog TV serijala vatrogasci izvlačili iz smrskanog kamioneta

Crna Hronika -

LAĐEVCI - U saobraćajnom udesu kamiona i kamioneta koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u petak, oko 11 sati, u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo - Preljina, teško su povređene dve osobe i pričinjena je značajna materijalna šteta.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je kamion „skanija“, prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet „fijat“ beogradske registracije u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala „Kuća od srca“, a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza, pišu Novosti.

Od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.

Teško povređene muškarca i ženu iz smrskanog kamioneta izvukli su pripadnici kraljevačke vatrogasno-spasilačke jedinice i oni su potom sanitetom preveženi u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj se na ovoj deonici Ibarske magistrale odvijao naizmenično jednom kolovoznom trakom, a više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Kurir.rs/Večernje novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track