POGLEDAJTE KAKO IZNUTRA IZGLEDA VELJINA KUĆA STRAVE U RITOPEKU: 3 meseca je čuva Žandarmerija, tu su nađeni jezivi dokazi VIDEO
Foto: Zorana Jevtić, MUP Srbije

NOVA SAZNANJA

POGLEDAJTE KAKO IZNUTRA IZGLEDA VELJINA KUĆA STRAVE U RITOPEKU: 3 meseca je čuva Žandarmerija, tu su nađeni jezivi dokazi VIDEO

Crna Hronika -

U kući strave ekipe Veljka Belivuka u Ritopeku do sada su pronađeni su dokazi o monstruoznim ubistvima koje je počinio klan Belivuk- Miljković.

Naime, vikendica u Ritopeku ili "kuća strave" najviše puta do sada je pretresana, a skoro 3 meseca nju čuvaju kontantno pripadnici Žandarmerije.

Ritopek, veštačenje
foto: MUP Srbije

U okolini Beograda, kuća Ritopeku u koju su članovi ekipe Nevolje i Miljkovića, kako se sumnja, dovodili namamljene žrtve, a potom ih brutalno ubijali, krije tajnu likvidacije najmanje petoro ljudi.

01:35

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA VELJINA KUĆA STRAVE U RITOPEKU IZNUTRA

Istražitelji sumnjaju da ih je na ovom mestu ipak ubijeno daleko više, a brojni DNK tragovi koji su otkriveni po celoj kući poslati su na veštačenje kako bi se utvrdilo ko je još sve sa spiska 12 misteriozno nestalih osoba bio u tom objektu.

1 / 8 Foto: MUP Srbije

Inače, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su nakon obavljenih veštačenja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno potvrdili da se u mašini za mlevenje mesa koja je pronađena u kući u Ritopeku nalazi više DNК uzoraka različitih žrtava.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja