NEKA ČABA BUDE PRIMER KAKO BRZO MOŽEMO DA IZGUBIMO BLIŽNJE: Supruga nastradalog pecaroša iz Sente objavila POTRESNU PORUKU (FOTO)
Foto: Facebook

tuga

NEKA ČABA BUDE PRIMER KAKO BRZO MOŽEMO DA IZGUBIMO BLIŽNJE: Supruga nastradalog pecaroša iz Sente objavila POTRESNU PORUKU (FOTO)

Crna Hronika -

Klarisa Sokola (30), supruga poginulog pecaroša Čabe Sokole (31) iz Gornjeg Brega kod Sente, obratila se prijateljima na svom Fejsbuk profilu potresnom porukom uz zahvalnost na njihovoj pažnji i podršci u teškom periodu za porodicu.

- Dragi svi, koji ste saučešćem pokušali da ublažite našu bol, značilo nam je, jer smo videli ljudsku dobrotu. Hvala svima od srca. Nažalost , život je veoma krhak. Neka Čaba bude primer svima nama koliko brzo možemo da izgubimo bližnje. Zato treba svakog dana da im pokažemo koliko ih volimo. Ožalošćena porodica - napisala je Klarisa.

Njen muž Čaba Sokola nastradao je u nedelju oko 19 sati kad je u trenutku nepažnje zamahnuo pecaroškim štapom i tom prilikom zakačio električne kablove kod crpne stanice. Nesreća se desila na kanalu u Gornjem Bregu gde je porodica rado odlazila.

Čaba Sokola
foto: Facebook

- Kretali smo kući i tada je Čaba izvadio pecaljku, a kada je zamahnuo dodirnuo je električne kablove. Odjednom je samo puklo i on se srušio na zemlju. Pozvala sam hitnu pomoć, koja ga je dva puta uspešno vraćala u život, ali je treći put bio bezuspešan i nije mu bilo pomoći. Napon je bio mnogo visoki - izjavila je plačnim glasom Klarisa posle nesreće.

Čaba je 24. maja trebalo sa suprugom da proslavi sedam godina srećnog braka, a nastradao je dve nedelje pre godišnjice.

Bavio se ugradnjom PVC stolarije, a pored pecanj, strast su mu bili i papagaji. Često je organizovao humanitarne akcije u kojima je prikupljan novac za lečenje bolesne dece.

Sahranjen je u 11. maja na groblju u Gornjem Bregu.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track