Najnovije vesti

JEZA KOD BELE PALANKE, MASKIRANI RAZBOJNICI UŠLI JOJ U KUĆU Bacili je na pod i tukli dok nije rekla gde su pare BRATA NAŠLA MRTVOG
Foto: Zorana Jevtić

brat i sestra važe za imućnije u selu

JEZA KOD BELE PALANKE, MASKIRANI RAZBOJNICI UŠLI JOJ U KUĆU Bacili je na pod i tukli dok nije rekla gde su pare BRATA NAŠLA MRTVOG

Crna Hronika

Kad su pobegli s plenom, pretučena žena krenula je da traži brata (61) s kojim živi, a onda ga je zatekla bez svesti i sa brojnim povredama glave, povredama podlegao u bolnici

BELA PALANKA - Dve osobe upale su juče u kuću R. J. (66) u Moklištu kod Bele Palanke, pretukli je i od nje zahtevali da im kaže gde čuva novac.

Nesrećna žena im je na kraju rekla gde se nalazi novac, a razbojnici su ukrali 300.000 dinara i za sada neutvrđenu količinu stranog novca.

Dve nepoznate osobe došle su do kuće R. J, a kada im je otvorila vrata oni su sa maskama na licima ušli u njenu kuću, oborili je na pod i tukli je sve dok im nije rekla gde se nalazi novac.

Kada su razbojnici pobegli sa plenom, pretučena žena je krenula da traži svog brata P. M. (61) sa kojim živi, a onda ga je zatekla bez svesti i sa brojnim povredama glave! Nesrećni muškarac je prebačen u bolnicu, međutim podlegao je zadobijenim povredama.

Kako navode meštani, brat i sestra važe za imućnije u selu jer imaju stado ovaca i od države su dobili novac za parcele koje su im uzete za izgradnju auto-puta. Pretpostavlja se da su za to znali i razbojnici i da su upravo zato napali starijeg muškarca i ženu.

Policija je uhapsila dva muškarca koje sumnjiči za izvršenje zločina. Prema nezvaničnim informacijama u pitanju su mladići iz Bele Palanke koji su i kao maloletnici počinili brojna krivična dela.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja