Najnovije vesti

POČINJE SUĐENJE U KRUŠEVCU ZA SILOVANJE 2 MLADIĆA: Glavni pretres zatvoren za javnost! Silovatelj na dan krivičnog dela dobio sina
Foto: shutterstock/Tinnakorn jorruang

suđenje

POČINJE SUĐENJE U KRUŠEVCU ZA SILOVANJE 2 MLADIĆA: Glavni pretres zatvoren za javnost! Silovatelj na dan krivičnog dela dobio sina

Crna Hronika

Pred Višim sudom u Kruševcu sutra počinje suđenje Trsteničaninu Nenadu U.(37), kome se sudi zbog silovanja dva mladića.

Kako je predočeno glavni pretres biće zatvoren za javnost. Užasna krivična dela za koje je okrivljen Nenad U. počela su da se otkrivaju oktobra 2020.godine.

Kako se pisalo, prva krivična prijava podneta je zbog sumnje da je silovan mladić na benzinskoj pumpi u okolini Trstenika u noći između 29. i 30.oktobra.Vrlo brzo se prema saznanjima Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu prijavio još jedan oštećeni mladić. Istraga je proširena, a sada okrivljenom je i produžavan pritvor u međuvremenu.

Da će se žrtve sami javiti nakon privođenja osumnjičenog za užasna krivična dela,verovalo se od početka. Javno je retko ko hteo da govori na ovu temu, jer se plašio sada okrivljenog,koga je pratio loš glas,ali se nezvnično moglo čuti da slučaj sa benzinske pumpe nije i jedini.

Dugo je bio u zatvoru i u gradu je umeo da se ponaša bahato, dovodio se u vezu sa nizom težih krivičnih dela.Tih dana kada je i počinio prvo krivično delo koje mu se stavlja na dušu, postao je otac.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja