Najnovije vesti

JURIĆU, ZAŠTO OPET ĆUTIŠ? Na saslušanju u UKP nije otkrio ništa, nijedno ime! Ni ko su pedofili, njihove žrtve i oni koji ih štite
Foto: Tamara Trajković

zbog uznemirava javnost a ne progovara

JURIĆU, ZAŠTO OPET ĆUTIŠ? Na saslušanju u UKP nije otkrio ništa, nijedno ime! Ni ko su pedofili, njihove žrtve i oni koji ih štite

Crna Hronika
16:23h

Ni ko su pedofili, njihove žrtve i oni koji ih štite

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova obavili su danas razgovor sa Igorem Jurićem u svojstvu građanina zbog njegovih izjava koje je izneo u medijima o takozvanom "pedofilskom" lobiju u Srbiji.

Kako su saopštili iz MUP-a ni ovoga puta Jurić policiji nije izneo ni jedan dokaz niti imena navodnih počinitelja seksualnog zlostavljanja dece kojima bi potkrepio izjave date u medijima.

- Gospodin Jurić je izjavio da se njegove izjave ne odnose ni na koga konkretno već da misli na ranije presuđene slučajeve. I posebno je istakao da ne iznosi bilo kakva nova saznanja već da je njegova izjava plod analize već presuđenih slučajeva. Gospodin Jurić nije naveo ni jedno ime niti je ukazao na pojedinca ili grupu pedofila ili njihove žrtve kao ni na one koji ih štite - navodi se u saopštenju MUP.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track