EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA! OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U TC UŠĆE: Crnogorci uskoro isporučuju Lazara Ilića Srbiji! (FOTO)
Foto: Kurir

likvidacija u tc ušće

EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA! OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U TC UŠĆE: Crnogorci uskoro isporučuju Lazara Ilića Srbiji! (FOTO)

Crna Hronika -

Lazar Ilić (24) iz Kraljeva, osumnjičen da je ubio "Pink pantera" Aleksandra Šarca u oktobru prošle godine u TC "Ušće", biće izručen Srbiji, koja ga potražuje zbog ovog zločina, odlučio je Apelacioni sud Crne Gore.

Da podsetimo, Ilić je uhapšen 22. januara u Budvi zbog sumnje da je pripremao "likvidaciju bezbednosno interesantne osobe iz te opštine", preneli su crnogorski mediji.

Lazar Ilić
foto: Kurir

Snimile ga kamere

- Ilić se sumnjiči da je polovinom oktobra, sa zaštitnom maskom na licu, prišao Aleksandru Šarcu u garaži tržnog centra i ispalio više hitaca u njega iz "berete" sa prigušivačem, a potom pobegao. Napad na "pink pantera" snimile su i nadzorne kamere, a Ilić je pobegao i pištolj bacio u žbunje u blizini TC "Ušće" - podseća izvor iz istrage:

- Identifikovan je po specifičnom hodu, a odranije je poznat policiji po brojnim krivičnim delima. U Ilićevom dosijeu nalaze se krađe, teške krađe, nelegalno držanje oružja, nanošenje lakih povreda, a uglavnom je obijao trafike i krao vozila. Poznat je po tome što je kao maloletnik krao obuću iz dvorišta, a izbo je čoveka zbog svađe oko toga ko će prvi u toalet - navodi izvor.

Šarac ubijen u garaži
Šarac ubijen u garažifoto: Nemanja Nikolić, Instagram Printscreen

Šarac je živ prebačen u bolnicu, ali je preminuo posle devet dana. - Mesecima pre zločina njemu su upućivane pretnje s jednog profila, nazivan je "drukarom" i "cinkarošem", a čak su lepljeni posteri s njegovim likom po banderama na kojima je pisalo da je nestao i da je poslednji put viđen kako "puši ku*ac". Navodno, Šarac je bio blizak škaljarskom klanu - dodaje sagovornik Kurira.

Nišanio Kana

Zanimljivo je da je Lazar Ilić, posle višemesečnog bekstva, uhapšen u Budvi, i to baš u vreme kada su na Crnogorskom primorju, kao gosti Radoja Zvicera, boravili Veljko Belivuk i Marko Miljković.

- Pored Ilića, uhapšen je i S. S. (24), a navodno je njihova meta bio "škaljarac" Marko Ljubiša Kan - prenela je crnogorska Pobjeda.

Sumnja se da je Ilić bio pucač "kavačkog klana".

(Kurir.rs/ E. K./ Foto Kurir, Nemanja Nikolić, printscreen Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track