SRBIN (70) U ITALIJI KRAO DIZAJNERSKU ODEĆU: Uhapšen sa dvojicom Slovenaca, pali sa zujalicom na odelu!
Foto: EPA/STEFANO CAVICCHI

dolijali

SRBIN (70) U ITALIJI KRAO DIZAJNERSKU ODEĆU: Uhapšen sa dvojicom Slovenaca, pali sa zujalicom na odelu!

Crna Hronika -

Trojica muškaraca među kojima je i naš državljanin (70) uhapšeni su u Italiji, zbog sumnje da su krali dizajnerskju garderobu u Teramu.

Kako piše portal Il resto del karlino, lisice na ruke stavljene su dvojici Slovenaca (57) i (54), ali i Srbinu. Oni se sumnmjiče za teške krađe i pranje hnovca.

- Policija je uhapsila tročlanu bandu za koju se sumnja da je putovala širom Italije i krala skupu garderobu. Akcija je izvedena nakon što je jedan trgovac prijavio da su tri muškarca ukrala odeću iz njegove radnje, a potom otišla vozilom sa stranim tablicama. Lokalna patrola našla je kola i uhapsila strance, a oni su tokom pokušaja bekstva bacili ukradene stvari.

Ova kriminalna grupa imala je dobro razrađenu taktiku, a u lokale su ulazili u lepoj i skupoj odeći i predstavljali se kao kupci koji često dolaze, a potom krali.

- Navodno, na odeći jednog pronađena je čak i "zujalica" koju nije skinuo, a u kućama u kojima su boravili nađeni su različiti predmeti ukradeni širom Italije - pišu mediji.

Kako navode, grupa je krala torbe, cipele, muška odela i kožne jakne poznatih brendova.

- Među zaplenjenim stvarima nalaze se neke sa potpisom poznatih marki - Diskverd, Fendi, Hogan, Kučineli,a procenjena vrednost je oko 20.000 evra. Policija je pozvala oštećene vlasnike radnji da se jave kako bi preuzeli pronađenu robu.

(Kurir.rs/ J. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track