PROCURILA FOTOGRAFIJA SA ŽURKE NA KOJOJ JE IZBODEN TINEJDŽER (18): Razbežali se i sakrili u šumi kad je stigla policija!
Foto: Ucentar.rs

HOROR U KRAGUJEVCU

PROCURILA FOTOGRAFIJA SA ŽURKE NA KOJOJ JE IZBODEN TINEJDŽER (18): Razbežali se i sakrili u šumi kad je stigla policija!

Crna Hronika -

U selu Gornja Sabanta nedaleko kod Kragujevca sinoć je izboden 18-godišnji mladiić.

Posle ukazane lekarske pomoći on je upućen na dalje kućno lečenje. Mladić je ranjen nožem u opštoj tuči koja se dogodila u privatnoj kući. Prilikom dolaska policije, na desetine pristunih na žurci razbežalo se i sakrilo u okolnoj šumi.

Redakcija ucentar.rs došla je do eksluzivnog snimka sa sinoćnje žurke u mestu Gornja Sabanta kod Kragujevca na kojoj je izboden 18-godišnji L.D iz Kragujevca.

Na snimku se vidi da je prolsavi poslednjeg dana školske godine prisustovalo skoro stotinak srednjoškolaca. Sve o kući koja se izdaje na dan, kako je došlo do tuče, objavljujemo u toku večeri

MUP se nije oglašavao povodom ovog događaja. Srednjoškolci su proslavljali poslednji dan u ovoj školskoj godini kada je u jutarnjim satima došlo do masovne tuče sa drugom grupom mladića koji su nenajavljeni „upali“ na žurku, saznajemo nezvanično.

Kurir.rs/ucentar.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track