NOVI DETALJI O STRAVČNIM SAOBRAĆAJKAMA NA AUTO-PUTU: Poginula 3 muškarca u 3 udesa, jedan povređeni hitno prevezen u Urgentni
Foto: Maša Kostić

strašno

NOVI DETALJI O STRAVČNIM SAOBRAĆAJKAMA NA AUTO-PUTU: Poginula 3 muškarca u 3 udesa, jedan povređeni hitno prevezen u Urgentni

Crna Hronika -

U dve saobraćajne nesreće koje su se dogodile na autoputu od Beograda prema Subotici, kako saznajemo, poginula su tri muškarca, dok je je jedan povređen prevežen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Kako saznajemo prva nesreća se dogodila na autoputu Novi Sad - Subotica, kod Zmajeva. Nesreća se dogodila kada je vozač mercedesa (48) iz Zmajeva , sleteo je sa puta, udario u betonski zid i od zadobijenih povreda preminuo.

Sat vremena kasnije, kod mosta u Beškoj, tridesetogodišnji vozač kombija naleteo je na kamion sa prikolicom, makedonskih registarskih oznaka, koji je stajao u zaustavnoj traci.Vozač i četrdesetosmogodišnji suvozač u kombiju su od zadobijenih povreda preminuli na licu mesta, dok je sedamdesetdvogodišnji vozač kamiona prevezen u Klinički centar Vojvodine.

- U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, primljen je pacijent N.N. (muško), sa teškim telesnim povredama glave. Posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je stabilnog zdravstvenog stanja, van životne opasnosti i nalazi se u Urgentnom centru na daljem lečenju - saopšteno je iz PR službe KCV.

(Kurir.rs/S. S. Foto: Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja