DETALJI NESREĆE KOD BAČKE TOPOLE: Vozač pežoa prešao u suprotnu traku pa se zakucao u traktor, preminuo na putu do bolnice
Foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

istražuju se okolnosti nesreće

DETALJI NESREĆE KOD BAČKE TOPOLE: Vozač pežoa prešao u suprotnu traku pa se zakucao u traktor, preminuo na putu do bolnice

Crna Hronika -

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 20 sati dogodila u Bačkoj Topoli, u sudaru putničkog vozila i traktora stradao je N.K. (1964), vozač automobila Pežo 206, dok je vozač traktora povređen.

Uviđaj je urađen u kasnim večernjim satima, a kako je za Kurir potvrđeno iz Osnovnog javnog tužilaštva, došlo je do direktnog sudara putničkog vozila i traktora.

- Više je nego očigledno tokom uviđaja potvrđeno, da je putničko vozilo prešlo u drugu suprotnu traku, i tada direktno naletelo na traktor koji je vozio prikolicu. Udarac je bio silovit, vozač automobila je prošao s veoma teškim povredama, a povređen je i vozač traktora. Na žalost, iako je Hitna pomoć odmah reagovala, vozač automobila je preminuo na putu do bolnice, rečeno je za Kurir iz Osnovnog javnog tužilaštva.

Vozač traktora je lakše povređen i zbrinut u subotičkoj bolnici.

Okolnosti nesreće i dalje se istražuju, rezultati krvi će ukazati na moguće uzroke nesreće, koja se dogodila tačno na industrijskoj obilaznici puta Bačka Topola – Novo Orahovo i Bačka Topola-Njegoševo.

Analizom svih detalja sa mesta nesreće, posle konačnih rezultata uviđaja, znaće se tačan uzrok nesreće, u kojoj je na žalost, tragično stradao vozač putničkog vozila.

(Kurir.rs/N.H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja