DRAMA BEOGRAĐANINA NA KOSOVU I METOHIJI: Motociklista sleteo s puta, skoro dva dana ležao u jarku s prelomima i krvarenjem
Foto: screenshot, facebook

Ivan Milošević

DRAMA BEOGRAĐANINA NA KOSOVU I METOHIJI: Motociklista sleteo s puta, skoro dva dana ležao u jarku s prelomima i krvarenjem

Crna Hronika -

Ivan Milošević (32) "suzukijem" krenuo kod prijatelja u Gračanicu, doživeo tešku saobraćajnu nesreću i preživeo pukom srećom

Motociklista Ivan Milošević (32) iz Beograda, koji je nestao u subotu na teritoriji Kosova i Metohije, nađen je juče oko 10.30 kod Dudinog krša, u jarku udaljenom nekoliko metara od puta!

Beograđanin je motorom sleteo s puta, zadobio teške povrede, a telefon mu se prilikom tumbanja slomio, te zbog toga nije mogao da dozove pomoć. Njega su nakon 42 sata potrage pronašli bajkeri, koji su pretpostavili da bi mogao biti tu jer se na tom delu puta nalazi nezgodna krivina.

Nepristupačan teren

U izvlačenju Miloševića policiji i Hitnoj pomoći pomogli su bajkeri, ali i pripadnici Euleksa. - Pronađen je kod skretanja za Zvečan i Kosovsku Mitrovicu, gde je imao saobraćajnu nesreću. Sleteo je s puta i niko ga nije mogao videti - rekla je za Kurir Miloševićeva prijateljica Jovana i dodala: - Bio je svestan i komunikativan, ali teško povređen. Nikoga nije mogao da zove jer mu je telefon bio uništen.

S druge strane, niko od vozača i prolaznika ga nije mogao videti, jer je bio van puta, tu je i žbunje. Bio je prepušten na milost i nemilost. Ko zna šta bi se desilo s njim da se bajkeri nisu setili da pogledaju baš tu. Dugo je bio u kanalu, a pitanje je koliko bi još mogao da izdrži povređen, bez hrane i vode - priča devojka. Beograđanin je prilikom saobraćajne nezgode zadobio prelom rebara, ključne kosti i lopatice.

- Ima i krvarenje u grudnom košu i glavi, ali srećom, nije životno ugrožen. Pokušao je da se izvuče iz jarka, ali mu to zbog povreda nije pošlo za rukom. I teren je takav da bi se odatle i nepovređen čovek jedva izvukao bez tuđe pomoći - objašnjava izvor Kurira. Povređenog Ivana Miloševića spasioci su izneli na nosilima, a u kanalu se videla i olupina njegovog dvotočkaša.

Pokrenuli potragu

- Da ga nisu pronašli, ko zna još koliko bi bio živ. Nakon prijave da je nestao motociklista iz Beograda potragu je pokrenula policija zajedno sa prijateljima i rođacima, ubrzo su se priključili bajkeri koji su ga našli i nesumnjivo mu spasli život - kaže jedan meštanin koji je prolazio tuda i dodao da je motor skoro potpuno uništen. Podsetimo, Milošević je nestao 28. juna oko 15.30, a poslednji put je viđen kod skretanja za Zvečan i Kosovsku Mitrovicu. Vozio je sivi motor marke "suzuki", a krenuo je kod prijatelja u Gračanicu.

Seća se nesreće

Brzo ušao u krivinu

Miloševićev brat je po dobijanju informacije odmah krenuo na Kosovo kako bi ga lično video, a do tada je sve koje je mogao digao na noge. - Kod njega su u bolnici u Kosovskoj Mitrovici njegovi roditelji i prijatelj kod koga je krenuo u Gračanicu. Takođe, i brat je otišao tamo da bude uz njega. Seća se kako je sleteo s puta, kaže nije dobro procenio krivinu, ušao je malo brže i nije mogo da iskontroliše motor - rekao je prijatelj povređenog.

Kurir.rs - Jelena Rafailović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track