MONSTRUOZNO! MILJAN IZ KOVINA STANOJKI NANEO VIŠE OD 50 UDARACA: Brutalno gazio i šutirao svoju majku dok je nije pretukao nasmrt!
Foto: Kurir, Printscreen/Facebook

PORODIČNA TRAGEDIJA

MONSTRUOZNO! MILJAN IZ KOVINA STANOJKI NANEO VIŠE OD 50 UDARACA: Brutalno gazio i šutirao svoju majku dok je nije pretukao nasmrt!

Crna Hronika -

Miljan Davidović (25) koji je u ponedeljak uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju majku Stanojku (62) nesrećnu ženu šutirao je i gazio po glavi i telu više od 50 puta utvrdila je odbukcija.

Prema informacijama koje posedujemo, obdukcijom je utvrđeno da je Stanojka preminula od posledica udaraca u glavu.

- Osumnjičeni je majku udarao rukama i nogama, a utvrđeno je i da ju je gazio po glavi dok žena nije izdahnula. On je njoj naneo više od 50 udaraca - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Kovin, ubistvo, Miljan Davidović
foto: Kurir, Printscreen/Facebook

Miljanu se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotni zatvor. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu najkasnije sutra ujutru biti saslušan pred Višim javnim tužilaštvom u Smederevu.

Prema nezvaničnim informacijama beogradskih medija, policija je nakon zločina Miljana zatekla kako igra igrice!

Komšije kažu da je mladić ranije bio dobar momak koji je bio odličan đak, a potom i dobar student, međutim da je otkad je napustio studije pre dve godine "samo igrao igrice i spavao".

Stana Davidović, Kovin, ubistvo, sin, majka
foto: Jelena Rafailović, Printscreen Facebook

Kako smo već pisali kada je policija došla do porodične kuće u Kovinu, jer je porodica prijavila da je Stanojka nestala i da je poslednja informacija o njoj bila da je krenula kod sina, Miljan je policajcima priznao šta je uradio, a potom im je pokazao gde je njeno telo.

Miljan se na današnjem saslušanju branio ćutanjem. Kako se saznaje on je bio pod stresom i nije bio u stanju da iznese odbranu. Naloženo je psihijatrijsko veštačenje jer se sumnja da je neuračunljiv.

Podsetimo, ovaj jezivi zločin dogodio se najverovatnije u noći između subote i nedelje, a Miljan je juče uhapšen kada je i otkriveno beživotno telo Stanojke.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track