Najnovije vesti

DETALJI UBISTVA KOJE JE IZVRŠIO PLAĆENI UBICA IZ SRBIJE: Aleksandar dao cigaretu Egipćaninu, pa mu SAČMAROM RAZNEO GLAVU
Foto: printscreen YT

užas

DETALJI UBISTVA KOJE JE IZVRŠIO PLAĆENI UBICA IZ SRBIJE: Aleksandar dao cigaretu Egipćaninu, pa mu SAČMAROM RAZNEO GLAVU

Crna Hronika

Istraga policije Malte o brutalnom ubistvu Valida Salaha Abdel Motaleba Mohameda (42) od samog starta je tvrdila da je motiv droga jer je egipatski državljanin imamo podeblji dosije zbog posedovanje i trgovine narkoticima.

Hapšenjem srpskog plaćenog ubice Aleksandra Stojanovića (43) to je policija na kraju i dokazala - pucao je zbog rata oko droge i to za 5.000 evra.Egipćanin je bio prva žrtva ubistva 2018. godine.

NJegovo telo otkriveno je 15. januara u 7.45 sati u blizini kapele Svetog Dimitrija, kod mesta Garb na malteškom ostrvu Gozo. Po povredama je odmah uočeno da je ubijen hicima iz sačmare, a pored su pronađene i četiri patrone od 12 milimetara. Policija je saopštila da je na lice mesta pozvana oko 7.45 sati.

Istraga je odmah rekonstruisala zadnje sate života žrtve plaćenika iz Srbije. Sigurnosne kamere snimile su ga nekoliko sati pre smrti u Viktoriji. Prvo je parkirao svoj automobil na glavnom putu i nešto kasnije je seo u drugi automobil. Tu je zapalio cigaretu i neko vreme razgovarao sa vozačem, a onda su se odvezli.

Stojanović je, konačno, i uhapšen 21. maja. Odmah je pod jakim merama bezbednosti prebačen u sud gde je negirao da je počinio zločin. Ali, njegov dojučerašnji cimer ga je odao i objasnio kako je Srbin za 5.000 evra ubio Egipćanina.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja