USKORO PRESUDA MONSTRUMU KOJI JE UBIO DEKU U DONJEM DUŠNIKU: Udarao ga u glavu dok starac nije izdahnuo, našla ga kućna pomoćnica
Foto: Kurir/M.S.

užas

USKORO PRESUDA MONSTRUMU KOJI JE UBIO DEKU U DONJEM DUŠNIKU: Udarao ga u glavu dok starac nije izdahnuo, našla ga kućna pomoćnica

Crna Hronika -

Miljan J. (22) iz Donjeg Dušnika kod Gadžinog Hana naći će se uskoro na optuženičkoj klupi gde će mu se suditi za ubistvo Save Krstića (94).

On se sumnjiči da je 28. novembra prošle godine u večernjim časovima otišao kod deka Save i toliko ga udarao nekim predmetom da je starac izdahnuo.

Našla ga je žena Biljana Pešić koja mu je pomagala oko kućnih poslova. Miljan je od Save ukrao nešto ranije i kako je uhvaćen, osuđen je na zatvorsku kaznu.

Miljan Jovanović, Miljan J., Gadžin Han, ubistvo, M.J.
foto: Facebook Printscreen

U optužnici se navodi da su Miljan i deka Sava prethodno pili rakiju i da mu je mladić tražio da mu šalje cigarete u zatvor "jer zbog njega robija". Kako je ovaj odbio to, Miljan ga je napao. Deka je ubrzo izdahnuo.

Da slučaj ne može da bude morbidniji, momak je ujutro na društvenim mrežama postavio svoju sliku uz komentar "Dobro jutro svima", iako je znao da na 200 metara leži mrtav komšija.

Sava Krstić, Gadžin Han, Donji Dušnik
foto: Kurir/M.S.

- Ma deka je bio...Da vas oduševi, 94 godine, potpuno mentalno zdrav... Bio je mašin-bravar i svima je pomagao, klepao tu sekire po selu, vario... - kaže Gordana dodajući da je imao penziju od četrdesetak hiljada.

- Slabo je video i čuo skoro sve su mu pokrali, i alat i motornu testeru - ispričala je njegova ćerka Biljana Cvetanović koja živi u Nišu.

Više javno tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv Miljana, a datum početka suđenja će biti naknadno zakazan.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja