Najnovije vesti

NOVOSAĐANI I DALJE U ŠOKU NAKON ŠTO JE ACA UBIO BRATA MILANA PA SEBE: Rezultati obdukcije otkriće veoma važan podatak
Foto: Kurir.rs/S.S.

živeli zajedno

NOVOSAĐANI I DALJE U ŠOKU NAKON ŠTO JE ACA UBIO BRATA MILANA PA SEBE: Rezultati obdukcije otkriće veoma važan podatak

Crna Hronika
11:05h

Ne mogu da veruju da je brat od tetke ubio brata, kojeg je prihvatio i primio pod svoj krov kada su ga svi odbacili.

Poznanici i prijatelji Milana Busije (42), čije je telo nađeno u subotu uveče u jednom lokalu koji je bio adaptiran za stanovanje, u Ulici Mileve Marić na novosadskom Novom naselju, još ne mogu da veruju da ga je ubio brat od tetke Aleksandar V. (39) kojeg je prihvatio i primio pod svoj krov kada su ga, kako kažu, svi odbacili.

ubistvo, samoubistvo, Novi Sad, Aleksandar V, Milan Busija
foto: Kurir.rs/S.S.

- Milan je bio dobar čovek, odrasto je na novosadskom naselju Liman, u Šekspirovoj i ceo život je pomagao kome god je pomoć bila potrebna. Tako je i Acu primio pod svoj krov kada mu je to bilo potrebno. Njega su u jednom trenutku svi odbacili, osim Milana – kaže prijatelj pokojnog Milana i dodaje da je Aleksandar ranije umeo da uzme neku od droga, ali da je to davno završena priča.

– Obdukcija će pokazati da li se vratio tom poroku. Ne znamo još ni kada će biti sahrana. Ovo je za sve njihove veliki šok – kaže naš sagovornik.

Podsetimo, telo Milana pronađeno je u subotu veče. Živeo je u njemu sa rođakom Aleksandrom. Inače, u četvrtak je na vikend naselju Kamenjaru, pronađen zaključan automobil, u kome je zatečeno telo Aleksandra, sa presečenim venama, nožem i razbijenom staklenom flašom.

Pretpostavlja se da je on prvo u stanu ubio rođaka Milana, a onda izvršio samoubistvo. Niko ne zna koji bi motiv mogao biti.

(Kurir.rs/S. S.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja