OSUĐEN HOLANĐANIN KOJI JE TELO SRPKINJE UMOTAO U TEPIH I BACIO U ŠUMU: Posmrtne ostatke našao vlasnik zemljišta
Foto: Printscreen/ Facebook

epilog

OSUĐEN HOLANĐANIN KOJI JE TELO SRPKINJE UMOTAO U TEPIH I BACIO U ŠUMU: Posmrtne ostatke našao vlasnik zemljišta

Crna Hronika -

Holanđanin J.B.(40) koji je pre tri godine uhapšen u Švajcarskoj zbog sumnje da je ubio a potom telo srpkinje Izabele Todorović (21) umotao u tepih i bacio u šumu, osuđen je na tri godine i osam meseci zatvora i 10 godina zabrane ulaska u zemlju.

On je prema pisanju portala "Kosmo" osuđen zbog skrnavljenja tela, ali i silovanja ne i za ubistvo jer na sudu nije dokazano da je nesrećna devojka ubijena. Telo je bilo u fazi raspadanja, a nije bilo vidljivih povreda te je uzrok smrti zapravo još uvek nepoznat.

Izabela Todorović
foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, za slučaj se saznalo u januaru 2018. godine kada je vlasnik šume kod Zezikona u kantonu Turgau M.H. (78) pronašao telo.

- Nestanak devojke bio je prijavljen u novembru 2017. godine. Tada je bilo poznato da je živela sa Holanđaninom, ali on tada navodno nije znao gde je ona. Telo je pronađeno tri meseca kasnije umotano u tepih i u fazi raspadanja - navodi portal.

Kada je telo pronađeno nije bilo moguće utvrditi uzrok smrti ali je nesumnjivo dokazanao da je telo tu doneo upravo J.B. i da su mu u tome pomogla dvojica muškarca. - Istragom je dokazano da je Holanđanin silovao nesrećnu devojku koja je potom umrla.Telo je umotao u tepih u stanu, a nakon toga uz pomoć dvojice prijatalje ubacio u automobil "rendž rover" i oterali do šume. Tamo su ga bukvalno skotrljali i ostavili - piše švajcarski portal. - Javno tužilaštvo takođe je ranije optužilo osumnjičene za posedovanje narkotika te su kažnjeni i za ta dela - piše portal. Pre tri godine o ovom slučaju izveštavali su i naši mediji majka nesrećne devojke tada je izjavila, da je Izabela radila u jednom lancu restorana brze hrane.

Izabela Todorović, Holanđanin
foto: Blick/Printscreen

- Nestala je 3. novembra. Poslala mi je SMS. Napisala je da sa koleginicom ide nešto da pojede i da će ujutro vozom da dođe kući. Ali, nije došla - rekla je majka.

(Kurir.rs/J.R./ Kosmo/foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja