ZAJEDNIČKA AKCIJA SUBOTIČKE POLICIJE I ŽANDARMERIJE: Uhapšen državljanin Mađarske po Interpolovoj poternici
Foto: Profimedia

OPASAN

ZAJEDNIČKA AKCIJA SUBOTIČKE POLICIJE I ŽANDARMERIJE: Uhapšen državljanin Mađarske po Interpolovoj poternici

Crna Hronika -

SUBOTICA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije i Žandarmerijom, operativnim radom, uhapsili su mađarskog državljanina P. K. (36) za kojim je bila raspisana Interpolova poternica.

On je pronađen u kući A. L. (34) iz Subotice u kojoj se skrivao, a u pretresu kuće nađena su dva pištolja, municija, pancir, veća količina novca, jedna mađarska lična karta za koju se sumnja da je falsifikovana, kao i manja količina marihuane, saopštio je MUP.

Mađarskom državljaninu određeno je zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, falsifikovanje isprave i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, A. L. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Kurir.rs/H.N.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track