PUN DOSIJE UHAPŠENOG KOJI JE ZAPALIO KOMŠIJU U SELU DUBLJE: Piroman ima 155 krivičnih prijava, komšije nemaju reči hvale za njega
Foto: Printscreen MUP Srbije

strašno

PUN DOSIJE UHAPŠENOG KOJI JE ZAPALIO KOMŠIJU U SELU DUBLJE: Piroman ima 155 krivičnih prijava, komšije nemaju reči hvale za njega

Crna Hronika -

Zoran D., osumnjičen da je u subotu uveče polio benzinom i zapalio svog komšiju R. M. u selu Dublje kod Šapca, navodno ima preko 150 krivičnih prijava u dosijeu!

Da podsetimo, Zoran je komšiju R. M., s kojim se sukobio zbog kukuruza, u subotu pozvao da izađe ispred kuće. Kada je nesrećni čovek stao na terasu, osumnjičeni ga je polio benzinom koji je doneo sa sobom i zapalio. R. M. je prebačen na Kliniku za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Beogradu u izuzetno teškom stanju.

Sklon alkoholu

- Zoran D. je odranije poznat policiji po različitim delima, a u dosijeu čak ima 155 krivičnih prijava. On je incidentan čovek, sklon alkoholu - priča izvor i dodaje:

- Uhapšen je u nedelju predveče u napuštenoj kolibi, gde se sakrio nakon počinjenog nedela. Danas treba da bude priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Šapcu. Komšije očevici, koji su i pritekli u pomoć R. M., već su dali izjave u policiji.

Porodica R. M. kaže da je njegovo stanje nepromenjeno.

- Oštećeno mu je 65 odsto kože, a najgore od svega je što su mu sagoreli i unutrašnji organi i ima respiratorne probleme. Noć je prošla izuzetno teško - rekla je porodica teško povređenog.

Svađa zbog kukuruza

Podsetimo, kako je porodica već rekla, Zoran D. se sa R. M. sukobio oko kukuruza svoje supruge, sa kojom nije u kontaktu, a koji je čuvao R. M. Kako on nije hteo da mu preda ženin kukuruz, Zoran mu je stalno pretio i vređao porodicu.

Kurir.rs/ J.I. / Foto ilustracija MUP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track