OSUMNJIČENI SE PRAVDAO: Nisam silovao devojčicu, ne sećam se šta se dogodilo!
Foto: Printscreen/Facebook

zločin u bogatiću

OSUMNJIČENI SE PRAVDAO: Nisam silovao devojčicu, ne sećam se šta se dogodilo!

Crna Hronika -

Muškarac A. I. (38), koji se sumnjiči da je na proslavi silovao devojčicu (13), inače ćerku svog gazde, na saslušanju u Višem tužilaštvu u Šapcu negirao je da je počinio obljubu, saznaje Kurir.

Da podsetimo, A. I. je uhapšen u subotu uveče u svojoj kući, a sumnjiči se da je obljubio devojčicu u napuštenom dvorištu prekoputa svečane sale u kojoj su zajedno bili na proslavi. Nesrećno dete je sve ispričalo roditeljima, a osumnjičeni je pobegao. Uhapšen je nekoliko sati kasnije, dok je bio sa suprugom i svojim detetom.

Bio konfuzan

- Osumnjičeni je bio konfuzan i govorio je da se ne seća detalja od te večeri. Priznao je da je bio na proslavi i da je bio u društvu devojčice, ali ne i da ju je silovao. Gotovo da je negirao da ima ikakve veze sa tim - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Posle saslušanja, tužilac je predložio da mu se odredi pritvor. Sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana. A. I. se sumnjiči za obljubu nad detetom. U narednim danima biće saslušana devojčica, ali i svedoci, a biće obavljena i potrebna veštačenja.

Komšije A. I. kažu da je on godinama zaposlen kod oca svoje žrtve. - On već 10 godina radi kod tih ljudi. Devojčicu poznaje od njene treće godine, gledao ju je kako raste. Ljudi su gajili dete pred njegovim očima - pričaju komšije.

Kako objašnjavaju, A. I. je kobne večeri sedeo za stolom sa devojčicom i njenom porodicom.

- Veselio se sa ocem maloletnice i nazdravljao mu. U jednom momentu, devojčica je rekla majci da ide napolje na vazduh. A. I. je krenuo za njom - kažu komšije i dodaju: - Pretpostavljamo da joj je predložio da se prošetaju, a onda ju je uvukao u napušteno dvorište, koje je baš prekoputa svečane sale. Kada je završio, vratio se unutra i mirno seo za sto. Devojčica se vratila nešto kasnije, izgledala je užasno.

Žena kukala

A. I. je, najverovatnije kad je devojčica došla u salu i kada je shvatio da će reći majci šta se desilo, pobegao.

- Policija ga je našla kod kuće. Kada je njegova žena čula šta je uradio, počela je da kuka i zavapila je: "Šta ću sad ja da radim od sramote?" Ceo dan nije izašla iz kuće - navode sagovornici.

Porodica osumnjičenog, prema rečima komšija, važi za finu. - A. I. je uvek bio ćutljiv i povučen, ne bismo nikad posumnjali da je sposoban za nešto tako stravično - dodale su komšije.

Ima povrede

Devojčica u šoku

Napastvovana devojčica je odmah posle prijave zločina odvedena kod lekara.

- Bila je na pregledu i ima povrede koje bi mogle da ukazuju na to da je silovana. Potpuno je zbunjena i u šoku, jedva je ispričala policajcima šta je tačno bilo. Biće joj pružena sva potrebna pomoć - rekao je izvor.

Kurir.rs/ Jelena Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja