CIMNUO GA DVA PUTA PIŠTOLJEM PA ZAPUCAO: Mladić mislio da blefira, pa se ranjen dao u beg
Foto: Youtube/online starlight videos

PUCNJAVA

CIMNUO GA DVA PUTA PIŠTOLJEM PA ZAPUCAO: Mladić mislio da blefira, pa se ranjen dao u beg

Crna Hronika -

Čačanska policija brzom i efikasnom akcijom uhapsila je Đ. Z. (37), osumnjičenog da je prekjuče u bašti čačanskog kafića ranio M. Š. (27), zvanog Šele.

M. Š. pogođen je u noge, ima tri prostrelne rane, a osumnjičenom se na teret stavlja nanošenje teških povreda i nedozvoljeno nošenje oružja.

Motiv napada još uvek nije poznat ali se pretpostavlja da su neki nerešeni računi od ranije.

- Obojica su poznati policiji. Đ. Z. za pokušaj ubistva i poslove vrazne za narkotike, dok je ranjeni mladić poznat po nasilničkom ponašanju nanošenje lake i teške telesne povrede - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Napad su zabeležile kamere sa okolnih zgrada na kojima se vidi Đ. Z, kako prilazi povređenom mladiću.

Cimnuo ga dvaput

- Đ. Z. je imao papuče, kapuljaču od dukserice i masku na licu. Prišao je M. Š., koji je sedeo u kafiću i poskočio sa stolice čim ga je video. Očigledno ga je prepoznao. Prvo su razgovarali, a osumnjičeni je dva puta cimnuo pištolj ka M. Š., ali nije pucao. M. Š., sudeći po gestikulaciji i položaju tela, nije se sklanjao, već je imao stav: "Hajde, pucaj" - prepričava naš izvor šta su zabeležile sigurnosne kamere.

Na snimku se potom vidi kako Đ. Z. zaista puca, nišaneći M. Š. u noge.

- M. Š. je počeo da beži i tetura se, dok je napadač i dalje pucao. Potom je pobegao, ali je brzo uhapšen - rekao je izvor.

Kako saznajemo, nakon hapšenja Đ.Z. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden u tužilaštvo.

Povređenom mladiću pomoć se ukazuje u čačanskoj bolnici.

Kurir.rs/J. I. - J. R./foto:printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track