EKSKLUZIVNE FOTKE! OVAKO SE BRAT LUKE BOJOVIĆA PROVODI NA SLOBODI: Estradni zlatar Nebojša iz ćelije otišao pravo u kafanu
Foto: Kurir, Profimedia

pušten iz pritvora

EKSKLUZIVNE FOTKE! OVAKO SE BRAT LUKE BOJOVIĆA PROVODI NA SLOBODI: Estradni zlatar Nebojša iz ćelije otišao pravo u kafanu

Crna Hronika -

Brat Luke Bojovića, osumnjičen za krađu skupocenih satova u Nemačkoj, od 18. juna nalazi se van zatvorskih zidina

Zlataru Nebojši Bojoviću, koji je pre nešto manje od dve nedelje pušten iz pritvora, dani na slobodi i te kako prijaju, sudeći po fotografijama koje je zabeležio paparaco Kurira.

Bojović vidno smršao nakon izlaska
Bojović vidno smršao nakon izlaskafoto: Kurir.rs

Bojović, inače brat Luke Bojovića i prijatelj brojnih srpskih estradnih umetnika, uhvaćen je tokom izlaska u jednom poznatom prestoničkom restoranu.

Opustio se

- Nebojša je u kafanu došao s prijateljima. Videlo se da je opušten, a zapalio je i tompus. Svi okupljeni su primetili i da je znatno smršao tokom boravka iza rešetaka - kaže izvor Kurira.

Podsetimo, poznati juvelir je uhapšen u decembru prošle godine zbog sumnje da je sa trojicom saučesnika organizovao pljačku skupocenih satova marke "brege" u Diseldorfu. Pritvor u kome se nalazio od hapšenja ukinut mu je 18. juna.

Nebojša Bojović
foto: Kurir.rs

- Bojović će se u nastavku procesa braniti sa slobode - rekao je ranije njegov branilac Momčilo Minić. Spektakularna krađa u Diseldorfu dogodila se 14. decembra, a srpska policija uhapsila je N. S., označenog kao vođu grupe, kao i Nebojšu Bojovića, A. J. i S. Š.

Kolima u radnju

- A. J. i S. Š. su kolima uleteli u tržni centar, polupali stakla i pokupili 43 sata i narukvicu. Samo devet dana kasnije uhapšeni su u Beogradu, blizu stana N. S., koji je priveden dok se nalazio s Bojovićem - ispričao je naš izvor iz istrage i dodao da su satovi koji su ukradeni prilično luksuzni, te da je jedno od zaštitnih lica te marke čuveni fudbaler Kristijano Ronaldo.

(Kurir.rs J. Ivić - Foto: Kurir.rs, Dragan Kadić, Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track