KIĆIN KUM PRELA PREUZIMA TRIBINU! NAVIJAČI GA ZOVU IZDAJNIKOM: Ujedinio se sa Veljinim Principima, pa razljutio Grobare!
Foto: Privatna Arhiva

preokret

KIĆIN KUM PRELA PREUZIMA TRIBINU! NAVIJAČI GA ZOVU IZDAJNIKOM: Ujedinio se sa Veljinim Principima, pa razljutio Grobare!

Crna Hronika -

Đorđe Prelić, jedan od vođa Partizanovih navijača, izašao je iz zatvora pošto je odslužio kaznu na koju je bio osuđen zbog ubistva Brisa Tatona, navijača francuskog FK Tuluz 2009. u Beogradu, ekskluzivno saznaje Kurir!

Naš dobro obavešten izvor kaže da, ne samo da se Prelić vratio slobodnom životu, već se vratio i tribini i navijačkim poslovima, a navodno će upravo on preuzeti vođstvo nad frakcijom navijačke grupe Principi, kojom je do hapšenja 4. februara upravljao Veljko Belivuk.

Ono što je začudilo, ali i razljutilo jedan deo Partizanovih navijača, jeste to što je Prelićeva navijačka grupa navodno proterana sa tribine otkako je Veljko Belivuk zavladao jugom, kao i to što je Prelić bio kum Ljubomiru Markoviću Kići, ubijenom 2019. u Beogradu.

Marković
Markovićfoto: Privatna Arhiva, Kurir

- Iako nije dokazano, spekulisalo se da je Kića ubijen zbog sukoba sa Principima. Navodno, Kića je po izlasku iz zatvora, u kom je bio takođe zbog ubistva Brisa Tatona, nameravao da sa grupom navijača osnuje novu frakciju, što se Principima nije svidelo - objašnjava naš izvor:

- Navijači koji poštuju lik i delo likvidiranog Kiće prozvali su Prelića "izdajnikom" i "judom". Oni smatraju da Marković nije zaslužio da njegov nekadašnji saborac i kum sada šuruje sa Principima.

Ljubomir Marković Kića bio je jedan od vođa navijačke grupe Alkatraz zajedno sa Đorđem Prelićem.

- Ovakav scenario nisam zamišljao ni u najgorim noćnim morama. Najbolji čovek na svetu ovako nešto nije zaslužio. Ti si moj saputnik, saborac, drug, brat i kum, i to mi ne mogu oduzeti kukavice iz šumice. Volim te do smrti i nazad i tako sve u krug - pisalo je u čitulji u novinama, potpisanoj sa "tvoj kum Đorđe Prelić", nakon ubistva Markovića u oktobru 2019.

(Kurir.rs/ E.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track