KAKO JE SLAVOLJUB NASTRADAO NA GRADILIŠTU NA VOŽDOVCU: Kolega ga zvao ali odgovora nije bilo, dozivao ga je u zgradi
Foto: J.Rafailović

Tragedija

KAKO JE SLAVOLJUB NASTRADAO NA GRADILIŠTU NA VOŽDOVCU: Kolega ga zvao ali odgovora nije bilo, dozivao ga je u zgradi

Crna Hronika -

Radnik jedne građevinske firme Slavoljub T. (57) iz Zrenjanina poginuo je na gradilištu stambene zgrade u Todor Dukinoj ulici na Voždovcu.

Kako nezvanično saznajemo, tragedija se dogodila između sedam i 10 sati kada je radnik spletom nesrećnih okolnosti propao kroz okno lifta petospratnice.

Za sada nije poznato sa koje je visine pao, jer je bio sam, ali povrede koje je zadobio bile su kobne za njega.

Todora Dukina, Voždovac, nastradao radnik
foto: Jelena Rafailović

- Na gradilištu je bila isključena struja i trebalo je da je uključe. On je došao da proveri da li je struja uključena, ali i da proveri koji materijal treba da se nabavi. Prethodno se čuo sa kolegom, ne sluteći šta ga čeka, i trebalo je ponovo da se čuju. Kako se nije javljao do 10 sati, kolega ga je zvao ali odgovora nije bilo - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem i dodao da je čovek nakon brojnih poziva odlučio da ode na gradilište, da proveri šta se desilo.

Radnik Voždovac
foto: J.Rafailović

- Dozivao ga je u zgradi, tražio ga od prvog do poslednjeg sprata. Našao ga je u podrumu zvao je hitnu pomoć, ali nažalost nesrećnom čoveku nije bilo pomoći. Pretpostavlja se da je dok je obilazio zgradu promašio stepenice i upao u otvor za lift. Kako nije bilo struje u zgradi, verovatno je i slaba vidljivost doprinela da se sa malo nepažnje desi ovako nešto - rekao je sagovornik Kurira.

Ubrzo posle hitne pomoći stigla je i patrola policije PS Voždovac i inspektori, a na lice mesta izašao je i inspektor rada. Šta se tačno desilo biće utvrđeno istragom koja je u toku.

(Kurir.rs/J.Rafailović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja