BEOGRAĐANKA TVRDI DA JOJ JE PRETIO SIN INVESTITORA U KRNJAČI: Miro, sredio sam ti tatu, a i muža ću!
Foto: Nemanja Nikolić

tuča

BEOGRAĐANKA TVRDI DA JOJ JE PRETIO SIN INVESTITORA U KRNJAČI: Miro, sredio sam ti tatu, a i muža ću!

Crna Hronika -

Milorad Andrić (69), penzioner iz beogradskog naselja Krnjača, tvrdi da ga je u nedelju pretukao Đ. T. (28), sin investitora.

Andrić je uz pomoć svoje ćerke Mirjane za Kurir objasnio da investitor ima sudsku zabranu za zidanje zgrade u Ulici Branka Momirova, u kojoj oni žive, kao i da su radovi bili obustavljeni.

Međutim, kako tvrde, u martu ove godine oni su počeli da viđaju majstore kako u zgradi, koju žitelji Krnjače zovu "zgrada džin", vrše unutrašnje radove. Ćerka Mirjana dodaje da sa investitorom imaju problema godinama.

pretučeni penzioner
pretučeni penzionerfoto: privatna arhiva

- Od 2018. im je stavljena zabrana izvođenja radova i to sudskom presudom. Oni su u početku zaista poštovali to, međutim sada su se pojavili majstori - priča Mirjana i dodaje:

- U nedelju sam poslala oca da vidi šta rade, a kada je otišao da ih fino upozori, Đ. T. je nasrnuo na mog oca. Istrčala sam i uhvatila ga za vrat, a on mi je rekao: "Miro, sredio sam ti tatu, i muža ću!". Zvala sam policiju, bili su inspekotri i uzeli nam izjave. Nama je oduzeta lovačka puška iz kuće, a sa Đ. T. smo se sreli u Urgentnom centru, verovatno se žalio da ga je tukao moj otac.

Oglasila se i supruga Aleksandra Jovičića koja navodida ni jedna osoba koja je pomenuta u tekstu nema baš nikakve veze sa bivšim predsednikom opštine Aleksandrom Jovičićem.

"Aleksandar Jovičić nikada i dok je obavljao dužnost predsednika opštine nije podržavao, niti odobravao nasilje i sigurna sam da bi i sada najoštrije osudio bahatost i nasilje bilo koje vrste. Osobe za koje tvrdite da su kumovi Aleksandra Jovičića mi ne poznajemo i nikada ih nismo sreli ni u prolazu", navela je Mirjana Jovičić.

Kurir.rs/ J.I./ Foto privatna arhiva, Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja