DIKSI SE PERE PRED GROBARIMA: Hrkalovićka uputila misterioznu poruku, Belivuku i njegovoj grupi ili svojim saradnicima?!
Foto: screenshot, Instagram

nikad aktivnija na instagramu

DIKSI SE PERE PRED GROBARIMA: Hrkalovićka uputila misterioznu poruku, Belivuku i njegovoj grupi ili svojim saradnicima?!

Crna Hronika -

Bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović aktivirala se na društvenim mrežama i postavlja provokativne fotografije umesto da robija zbog, kako se sumnjiči, povezanosti s okorelom grupom Veljka Belivuka, koja je osumnjičena za najbrutalnije zločine.

Ona tako šalje i poruke svojim saradnicima iz kriminalnih redova.

Dijana Hrkalović
foto: printscreen

Ovo je zaključak koji se lako može izvesti nakon poslednje komunikacije na Instagramu, u kojoj se pravda navijačima Partizana kako im nije uništila tribinu jer „onog koga voliš, ne uništavaš ga”.

Mada bi mnogi površno zaključili da je u pitanju samo pokušaj pranja pred „grobarima”, bivši obaveštajac Božidar Spasić kaže da je posredi tajna poruka upućena ili njenom saradniku, ozloglašenom Veljku Belivuku ili nekome iz policije ko mnogo zna.

– Ovo njeno „kad voliš nekoga, ne uništavaš ga”, može da znači da je tajna poruka upućena Veljku Belivuku i njegovoj grupi da ih voli i da ne namerava da ih izda, ali može da bude i tajna poruka upućena nekom od njenih saradnika iz policije.

U svakom slučaju, poruka je dvosmislena, ali nije slučajno napisana – smatra Spasić.

Kurir.rs/Objektiv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track