OČEVICI O DETALJIMA TEŠKE NESREĆE KOD ARANĐELOVCA: Još ne mogu da se oporavim od tog prizora, tinejdžera ubio saobraćajni znak
Foto: S. U.

vraćali se iz noćnog izlaska

OČEVICI O DETALJIMA TEŠKE NESREĆE KOD ARANĐELOVCA: Još ne mogu da se oporavim od tog prizora, tinejdžera ubio saobraćajni znak

Crna Hronika -

Vuk B. (17) iz Aranđelovca nastradao je, a njegov imenjak Vuk T. (17) teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu oko četiri sata ujutro u aranđelovačkom naselju Baljkovica.

Kako se sumnja, uzrok jezive tragedije je neprilagođena brzina.

- Udes se dogodio na putu Aranđelovac-Orašac. Prizor je bio više nego stravičan - pričaju očevici užasa.

Kako kažu, "reno megan" u kom su se nalazili tinejdžeri navodno je oborio saobraćajni znak, udario u banderu i uleteo u jedno dvorište! Dečaka je ubio saobraćajni znak, tvrdi očevidac.

- Bukvalno je preleteo ogradu. A saobraćajni znak. Još ne mogu da se oporavim od tog prizora. Tuga jedna - rekao je očevidac za Srpski telegraf.

Prema nezvaničnim informacijama, tinejdžeri su se vraćali iz noćnog izlaska kada je došlo do udesa. Sedamnaestogodišnjak je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom. Porodica koja živi u kući u čije dvorište je automobil uleteo, prva je povređenima pritekla u pomoć i pozvala policiju i Hitnu pomoć.

Povređeni mladić prevezen je u Univerzitetski klinički centar u Kragujevcu i lekari se bore za njegov život. Telo nastradalog mladića poslato je na obdukciju, dok je automobil prevezen na vanredni tehnički pregled.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja