PAŽNJA! UZNEMIRUJUĆI PRIZOR! Ovo su STRAVIČNE slike žrtava klana Belivuk - Miljković: Smeju se dok ubijaju (FOTO)
Foto: Printscreen

MINISTAR VULIN POKAZAO

PAŽNJA! UZNEMIRUJUĆI PRIZOR! Ovo su STRAVIČNE slike žrtava klana Belivuk - Miljković: Smeju se dok ubijaju (FOTO)

Crna Hronika -

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i bivši operativac Državne bezbednosti Božidar Spasić gostuju u "Hit tvitu" na TV Pink.

Kako je najavljeno, ministar Vulin je pokazao dosad neobjavljene jezive slike zločina klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Ministar Vulin je prokomentarisao reči Marka Miljkovića izgovorene prilikom izvođenja na saslušanje kada se obratio policajcima. Na osnovu njegovih reči se moglo zaključiti da taj klan čak i u zatvoru dobija poverljive informacije zbog kojih bi mnogi mogli da se nađu u opasnosti.

Hit tvit
foto: Printscreen

"U zatvorima su gde im je i mesto, i tu će biti do kraja života. Mi znamo koliko su opasni i znamo šta im je cilj. Osnovni cilj im je da izjavama bace ljagu prvenstveno na predsednika Vučića, ali i nas ostale. Te ubicu su spremne na sve. Postoje ljudi, za koje znamo ko su i kako rade, koji pripremaju izjave za javnost kojima će da povrede prvenstveno predsednika Vučića i njegovu porodicu. Oni će da lažu, učiniće apsolutno sve da nas uplaše kako bismo mi trgovali s njima. Nema trgovine! Znam da će izmišljati laži o predsedniku Vučiću i da će na njega krenuti preko porodice", rekao je ministar Vulin, pa dodao:

"Za mene će pričati da sam narkoman, da nisam dobar muž, da moja deca nisu moja deca. Izmisliće da sam ja dobar sa ubicama. Stavili su nam do znanja da će sve to zaboraviti ako mi zaboravimo neke sitnice - koje ljude i koliko su ih ubili. Nema zaborava"!

Hit tvit
foto: Printscreen

"Ovaj ološ koji je u zatvoru, u sprezi sa ljudima ne samo iz kriminogene sredine, već i iz sudstva i policije, bore se da se istina o njima ne sazna. Istina se može zatrpati samo gomilom đubreta".

"Samo su ti krvoloci dobri, njima će se verovati, a nama i pravosuđu se neće verovati", nastavio je Vulin.

A onda su pokazane slike Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i Srđana Lalića, kao i njihovih žrtava.

PAŽNJA! UZNEMIRUJUĆI PRIZORI:

Miljković i Belivuk
Miljković i Belivukfoto: Printscreen

Ove slike su na saslušanju pokazane kako roditeljima žrtava, tako i osumnjičenima za ove zločine.

"Neki su odbili da ih gledaju, neki su povraćali. Čovek koji može ovo da uradi, zašto ne bi mogao i da slaže".

Miljković i Belivuk
Miljković i Belivukfoto: Printscreen

"Žrtve na ovim slikama su navijači Partizana, a klali su ih drugi navijači Partizana".

Belivuk i Lalić
Belivuk i Lalićfoto: Printscreen

"Ovo je najsloženija operacija koja se vodi u Evropi, možda i u svetu", nadovezao se Spasić.

Hit tvit
foto: Printscreen

"Ova kasapljena tela su uglavnom iz Ritopeka, iz one prostorije gde je bila mašina za mlevenje mesa", rekao je ministar Vulin.

"Od ljudskog mesa su pravili ćevape i u kesama ih nosili i bacali u reku, što bliže matici, kako bi ih struja odnela".

"Znam šta će sutra biti. U 'luksemburškim' medijima će da se potegne priča kako smo ovo smeli da pustimo. Svako ko bude pokušao da od ovih naprave pravednike, neka pogledaju ove slike", dodao je ministar Vulin.

Obeleženi paket kokaina
Obeleženi paket kokainafoto: Printscreen

Ministar Vulin se obratio navijačima Partizana:

"Ovi zaklani su vaši prijatelji. Svako od vas koji je bio u vezi sa tim ubicama, slučajno je živ. Od monstruma pravite heroje, a vi ste mogli da budete u mašini za mlevenje mesa".

Hit tvit
foto: Printscreen

"Mafije će uvek biti, ali neće stići da postanu ovakvi monstrumi, jer će ovde vladati mir", poručio je Aleksandar Vulin.

Hit tvit
foto: Printscreen

"Od ovih slika su povraćali i neki koji su te zločine činili", rekao je ministar Vulin.

"Evo Vušović, pod nadimkom Džoni, koji je bio u savezničkim odnosima sa ovom bandom. Uhapšen je u Dominikanskoj Republici zbog lažnih pasoša. Onda odjednom nije uhapšen, nego je u azilu za strance, a onda nije ni u azilu, nego je pod nadzorom. Na kraju je nestao", ispričao je Vulin.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja