IMA SADA DA TE UBIJEM! Ovo je snimak jezivih pretnji i psovki koje je ŽABAC uputio ženi dok je DAVIO! AUDIO SNIMAK
Foto: Printscreen

strašno

IMA SADA DA TE UBIJEM! Ovo je snimak jezivih pretnji i psovki koje je ŽABAC uputio ženi dok je DAVIO! AUDIO SNIMAK

Crna Hronika -

Nemanja Stamatović, Žabac učesnik rijalitija "Parovi" u ponedeljak ujutru napao je ženu u lokalu koji izdaje njenom suprugu. Izbacivao je napolje, bacao inventar, a potom je i nasrnu na nju.

Šta se dešavalo vidi se na snimku koji je zabeležila kamera u lokalu, koji je Kurir objavio, ali se nije čulo šta je vikao.

- Sasvim slučajno snimljene su tonski psovke koje mi je izgovarao ali i pretnje. Koje su razlog zbog koga još uvek imam strah od njega - priča M.J.

Ona je objasnila da je u tom trenutku zvala supruga ali da je Žabac udario po ruci i da je telefon ispao i sasvim slučajno snimio vikanje Žabaca pre nego je uhvatio za vrat.

00:57

Psovke i pretnje Žapca

- Izlazi napolje iz moje radnj! Slušaj šta ti govorim. Ko si ti - vikao je iz sveg glasa Žabac pre nego je ženi ispao telefon iz ruke, što se vidi i na snimku.

Potom se čuje kako kroz zube govori psovku i pretnju: "Ima sada da te ubijem! Mamu ti je.em!" - čuje se dva puta na snimku.

Iako je sve snimljeno Žabac je za medije nakon obajvljivanja našeg teksta rekao da M.J. nije davio, već da je u naletu besa hteo samo da je izbaci napolje.

- Rekao sam joj: „Ajde, izađi napolje!“. Zar bi bio na slobodi da sam osumnjičen za nasilje? Zahvalan sam policiji što su njenom suprugu stavili lisice, jer da nije bilo njih mogao je kojim slučajem i da me izbode i ubije! Policiji sam dao izjavu i protiv mene će biti podneta prekršajna prijava – kaže Žabac.

Incident se dogodio 19. jula, oko devet ujutru, a ona je prijavila policiji da je Žabac ušao iza šanka i zgrabio je za vrat, a posle toga je šutnuo u stomak. Stamatoviću i suprugu M.J napisane su prekršajne prijave, njenom suprugu jer je kada je čuo da mu je Žabac davio ženu nasrnuo ne njega i odgurnuo ga.

(Kurir.rs/J.R)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track