FILMSKA PLJAČKA NA VRAČARU: Iz sefa zalagaonice odneli 80.000 evra i nakit OGROMNE vrednosti! Evo na koga vlasnica sumnja
Foto: Shutterstock

koristili merdevine

FILMSKA PLJAČKA NA VRAČARU: Iz sefa zalagaonice odneli 80.000 evra i nakit OGROMNE vrednosti! Evo na koga vlasnica sumnja

Crna Hronika -

Policija je u Beogradu uhapsila S. S. (31), B. M. (34) i P. I. (54), zbog sumnje da su pomoću merdevina opljačkali zalagaonicu, isekli rešetke i ušli u objekat, a potom obili sef i ukrali 80.000 evra u kešu i nakit u vrednosti od oko 400.000 evra.

Kako saznajemo, pljačka godine dogodila 21. jula u ulici Svetog Save na Vračaru.

- Tipovao nas je neko ko je verovatno znao sve. Mi trenutno sarađujemo sa nekih 50 klijenata, inače, čuvamo im vredne stvari. Za 19 godina koliko držimo zalagaonicu ovo se nikad nije dogodilo. Ranije smo radili sa mnogo više klijenata, ali smo u poslednje vreme smanjili broj - kaže za Kurir vlasnica zalagaonice T. S. i dodaje da je pored para, odnesen i nakit, između ostalog i narukvice i vredni satovi.

- Vredne stvari klijenata ne držimo u sefu, ali su sada preko vikenda ostale u sefu. Sumnjamo da je pljačku tipovao neko ko je bio kod nas i hteo nešto da kupi, video da u sefu imamo vrednosti i opljačkao nas - kaže T. S.

Prema rečima supruga vlasnice zalagaonice, policiji su odmah predali spisak klijenata i ljudi koji su u poslednjih 15 dana boravili u radnji. Policija je osumnjičene brzo identifikovala i uhapsila za manje od 24 časa nakon izvršenja krivičnog dela. Njima je nakon saslušanja određen pritvor.

(Kurir.rs / B.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track