ZVERI: Ovako su Belivuk i Miljković TRANŽIRALI ŽRTVE i ubijali po ulici! VUČIĆ: Čelnici MUP su čuvali Belivuka!
Mučili i kasapili ljude Miljković i Belivuk, Foto: MUP, Printscreen

Uznemirujuće fotografije

ZVERI: Ovako su Belivuk i Miljković TRANŽIRALI ŽRTVE i ubijali po ulici! VUČIĆ: Čelnici MUP su čuvali Belivuka!

Crna Hronika -

Spreman sam za poligraf, za razliku od Dijane Hrkalović i Vladimira Vuletića. Mafiji ćemo odseći glavu. Mogu da me ubiju, ali ništa više neće moći da promene, rekao je Vučić

Predsednik Srbije sinoć je tokom gostovanja na televiziji Pink otkrio nove užasavajuće snimke i fotografije koji svedoče o monstruoznim zločinima kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a na jednoj od fotografija vidi se raskomadano ljudsko telo.

Na snimku su prikazani ostaci čoveka koji je žrtva klana i koji je isečen na komade, verovatno da bi bio lakše samleven u mašini za mlevenje mesa u kući strave u Ritopeku.

- Fotografija je prikazana da biste videli o kakvim monstrumima se radi i da nismo preterivali kad smo pričali o ćevapima. To bi kasnije stavili u mašinu za mlevenje mesa. Problem je bio sa onima koji imaju kosu, morali su da im skinu skalp, da ne napravi problem u mašini - rekao je Vučić sinoć na televiziji Pink.

Njihov šef je Zvicer

Objavljena je i fotografija muškarca koje je sav u modricama i podlivima.

- Snimke su međusobno delili i slali konkurentskim klanovima i svojim šefovima u Crnoj Gori. Njihov šef je Radoje Zvicer. Ovo je trajalo šest meseci, a onda je država krenula u žestok obračun - kazao je predsednik i dodao da ima još jedna osoba između Zvicera i Belivuka, ali i „kapo“ iznad svih njih, ali da o njemu ne želi da govori.

Takođe, obelodanjen je i snimak ubistva Vlastimira Miloševića, koje se dogodilo na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta, u centru Beograda, 30. januara 2017. godine. Podsetio je da su zbog učešća u ubistvu Miloševića bili uhapšeni Belivuk i Miljković, koji su, kaže, potom volšebno pušteni, zbog navodne kontaminacije DNK.

- U njihovom hapšenju učestvovao je policajac Dejan Jović, hrabar policajac, koji je posle toga prolazio pakao i zbog toga je morao da bude „ometlan“ iz policije - rekao je Vučić i dodao da je tužilac tada pravilno radio svoj posao i tražio Belivukov telefon radi veštačenja, ali ga nije dobio jer je Belivuka, kako kaže, štitio visoki funkcioner MUP.

Sinoć je prikazana i ekskluzivna fotografija muškarca koga su Miljković i Belivuk namamili u kuću u Ritopeku, gde je potom svirepo mučen i ubijen, a zanimljivo je da se na fotografiji vidi Marko Miljković kako grli žrtvu. Kako je objasnio predsednik Vučić, žrtva je bila pripadnik škaljarskog klana.

- Morao je da se ponaša normalno i da navlači svoje da kao dođu da likvidiraju Belivuka. On je pod kontrolom preko Skaja slao poruke (Aleksandru) Šarcu i (Lazaru) Vukićeviću. Navukli su ih da dođu, a onda slede najjezivija mučenja i likvidacija - rekao je Vučić.

On je kazao da su za mladića sa snimka tražene posebne metode mučenja i da je preminuo od udarca lopatom u glavu.

Aleksandar Vučić
foto: Kurir

Odlučno protiv kriminala

Vučić je ponovio da je spreman da ide na poligraf povodom iskaza Velje Nevolje datog tužiocu.

- Spreman sam da kod vas u emisiji idem na poligraf, za razliku od Dijane Hrkalović i Vladimira Vuletića. Interesantno je to s gospodinom Vuletićem i gospođom Hrkalović. Rekli su da hoće na poligraf, mislili su da je to trik, a mi smo rekli da dođu. Prikopčani su na poligraf, ali odjednom odustaju od njega pozivajući se na svoja prava - rekao je Vučić i dodao da se nikad nije ni video ni čuo s Belivukom i Miljkovićem.

Predsednik Srbije je poručio da kriminalci nikad neće biti jači od države.

- Nikad kriminalci neće biti jači od države, a pomislili su da jesu. Garantujem životom da će biti manji od makovog zrna, mogu mene da ubiju, ali ništa više neće moći da promene. Nema povratka unazad, zgazićemo narko-bandu i odseći ćemo glavu mafiji, a ulice će biti bezbedne za našu decu - poručio je Vučić.

NEMA NAMEŠTANJA

Čistka fudbalske mafije

Predsednik Vučić izjavio je sinoć da je država počela da „čisti i fudbalsku mafiju“. Vučić je rekao da se i sam pitao što je uvek kriv nekome, iako je dao pare Partizanu (2,5 miliona evra) da bi igrao u Evropi, kao što je dato i Crvenoj zvezdi.

- Ali napravili smo bolji sistem, i od poslednjeg kola nema nameštanja. Niko više ne može da kaže da ima nameštene utakmice. Počeli smo da čistimo fudbalsku mafiju, ali je potrebno vreme - dodao je on.

štampano izdanje, 25.7.2021. bgd
foto: Kurir

U DANAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA PROČITAJTE:

U ĐAKOVICI ALBANSKI PAS IMA VEĆA PRAVA OD SRPKINJE

Dragica Gašić NE IZLAZI IZ STANA, zabranjen joj je ulazak u prodavnice!

SEKSELENCIJA JOVAN MARIĆ

Kad su mi se žena i švalerka slučajno upoznale u vozu za Trst i zvanično je propao moj prvi brak!

INCKO ZASTRAŠUJE SRBE!

Zaharova: Ovo je napad na suverenitet BiH

VLDIMIR PAVIĆEVIĆ ZA KURIR

Krivokapićev najveći uspeh je to što je izabran za premijera! Rezolucija o Srebrenici bila je NEPOTREBNA!

PREPORUKA

Treća doza od avgusta da pojača imunitet protiv korone

ANA OTPRATILA NATAŠU NA INSTAGRAMU!

Nikolićeva čula da je Bekvalčeva u vezi sa njenim bivšim mužem, ali nije je samo to NALJUTILO!

MALI STEFAN SAHRANJEN UZ SIRENE I APLAUZE

Otac nosio fudbalsku loptu, da sa njom svog malog fudbalera pošalje na put bez povratka

INVALID MESECIMA POZIVAO DEVOJČICU NA SEKS, OSUĐEN NA OSAM MESECI ZATVORA!

Majka: Sramota, da li će opet napasti kada izađe?

POSLE 38 GODINA U ATELJEU 212 BRANIMIR BRSTINA U TIMU BDP:

Pozorište sa Crvenog krsta objavilo je važnu novost

JUŽNOM VETRU 2 SAMO ZAHVALNICA, OSTAO BEZ ZLATNE ARENE I NAGRADE PUBLIKE

Nagrađena SRPKINJA koja igra u novoj seriji!

NE PROPUSTITE

DANAS DVA POKLONA U KURIRU! Ulaznice za Beogradski zoo-vrt za decu do 15 godina i porodični magazin LENA

Kurir danas poklanja kupon uz koji ćete svoje dete moći da odvedete besplatno u Beogradski zoološki vrt. Jedna ulaznica važi za jedno dete uzrasta do 15 godina i možete je iskoristiti do 8. avgusta.

Kao drugi poklon dobićete porodični magazin Lena:

dodatak
foto: Kurir

Čitajte KURIR!

Aleksandar Bečić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja